reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

A ja mam hit - dzwoniła pani z ZUSu z informacją, że ich lekarz orzekł, że skan karty ciąży nie wystarczy i mam dosłać dodatkową dokumentację. Mówię, że mogę zrobić zdjęcia usg i opisu. No ale się okazuje, że to za mało i żądają dokumentacji prowadzonej przez lekarza. No żesz kutfa...

reklama
A ja mam hit - dzwoniła pani z ZUSu z informacją, że ich lekarz orzekł, że skan karty ciąży nie wystarczy i mam dosłać dodatkową dokumentację. Mówię, że mogę zrobić zdjęcia usg i opisu. No ale się okazuje, że to za mało i żądają dokumentacji prowadzonej przez lekarza. No żesz kutfa...
O ja pierdzielę... brak mi słów.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

My już po wizycie i po ktg. Mała waży 2900. Główką już jest strasznie nisko i jak on to powiedział ładnie wciśnieta do porodu. Ale szyjka nadał zamknięta. Ilość wód plodowych w normie i skurczy brak. Serduszko ładnie bije, pempowina nie jest obwinieta.
Olo32 to jakaś żenada naprawdę. Trzeba było mówić że źle przechodzisz ciążę i nie masz siły załatwiać dodatkowej dokumentacji - ale pewnie byś i tak z nimi nie wygrała znając życie...

Waraai przestaje wierzyć że po tym świecie chodzą jeszcze ludzie o jakiś dobrych sercach. Jak można jeszcze docinki robić kobiecie w ciąży.... Bezczelność. Ja to chyba bym już zadyme tam zrobiła. No brak słów

@Olo32 a może chcą Ci cofnąć albo zmniejszyć zasiłek chorobowy... przewijał się ostatnio taki wątek w internecie.... :eek: chociaż jak dla mnie to paranormalne !

Przyszedł nam dzisiaj kombinezon rozm 56 z coccodrillo zamówiony na allegro używany za 24 zł. Wygląda jak nowy. Chyba muszę częściej kupowac używane bo jestem w szoku że wygląda jak ze sklepu gdzie kosztował 120 a ja dałam 24 :) nie jest a nie gruby ani cienki - taki przejściowy idealny! :)

Taki oo :)
received_1364779320269695.jpeg

Załączniki

• received_1364779320269695.jpeg
    received_1364779320269695.jpeg
    210,1 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Przyszedł nam dzisiaj kombinezon rozm 56 z coccodrillo zamówiony na allegro używany za 24 zł. Wygląda jak nowy. Chyba muszę częściej kupowac używane bo jestem w szoku że wygląda jak ze sklepu gdzie kosztował 120 a ja dałam 24 :) nie jest a nie gruby ani cienki - taki przejściowy idealny! :)
Nie ma co przepłacać na takich maluchach [emoji6] . Dopiero żłobek i przedszkole sieją zniszczenia głównie na kolanach. Ja mam zamiar też szyć ubrania jak będzie większy [emoji1]. Olkowi szyłam i okazało się że całkiem fajnie mi to niechcący wychodzi[emoji41]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry