reklama
milkaklaudia
Fanka BB :)
No właśnie ja mam strasznie wrażliwe sutki juz teraz nie można ich dotknąć a nie wyobrażam sobie jak mała któregoś pociągnie a chciałbym strasznie dawać jej moje mleko i tak się zastanawiam nad tym odciaganiem no ale zobaczymy....Dodam że sama zrezygnowalam z dalszej produkcji ograniczając odciaganie.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
A w ogóle to dzień dobry
I znów jest poniedziałek "nie macie wrażenia że ten czas leci jak oszalały? ciekawe której z nas będzie ten tydzień
I znów jest poniedziałek "nie macie wrażenia że ten czas leci jak oszalały? ciekawe której z nas będzie ten tydzień
milkaklaudia
I tak zazdroszczę że już ją maszDzien dobry Drogie Panie
Milego dnia życzę....co prawda ja jiz czuję ze ten dzień trochę juz trwa bo Mala co trzy godziny mamie pobudkę robi ale cóż tak musi być jest fajnie
Damy radę [emoji6] . Z Oliwierem miałam ręczny a teraz już poszłam na wygodę i zakupiłam elektryczny [emoji41]No właśnie ja mam strasznie wrażliwe sutki juz teraz nie można ich dotknąć a nie wyobrażam sobie jak mała któregoś pociągnie a chciałbym strasznie dawać jej moje mleko i tak się zastanawiam nad tym odciaganiem no ale zobaczymy....
Ja dziś pojadę chyba na ktg bo muszę sprawdzić czy wszystko jest ok. Młody tak się wierci że mi dech zapiera i w żadnej pozycji nie jest dobrze. Tak aktywny jeszcze nie był. Dziś 37t4d , może nie chce być gorszy od brata i już oglądać świat.
Mąż za to zwariował... ciągle łazi i sprząta, maluje, remontuje... cały tydzień że ścierką chodził i kurze wycierał. Mówię mu usiądź, kawy się napij, pograj sobie na konsoli, na rower idź... a ten tylko łaził i sprzątał [emoji12]. Gniazdko wije ...chyba...
Mąż za to zwariował... ciągle łazi i sprząta, maluje, remontuje... cały tydzień że ścierką chodził i kurze wycierał. Mówię mu usiądź, kawy się napij, pograj sobie na konsoli, na rower idź... a ten tylko łaził i sprzątał [emoji12]. Gniazdko wije ...chyba...
Mój miał tak samo...Ja dziś pojadę chyba na ktg bo muszę sprawdzić czy wszystko jest ok. Młody tak się wierci że mi dech zapiera i w żadnej pozycji nie jest dobrze. Tak aktywny jeszcze nie był. Dziś 37t4d , może nie chce być gorszy od brata i już oglądać świat.
Teraz tylko stękne, zrobię jakiś grymas a ten już "zaczęło sie? Jedziemy?" :-) :-) :-)
Dzień dobry.
Macie racje, znów poniedziałek. Jutro 39+0...już mnie to męczy. Brzuch wysoko, nic się nie dzieje...
Co do nakładek, też chciałam kupić ale ja blondynka nie wiem jaki rozmiar...:-) :-) :-)
Aaaa i właśnie słyszałam że nadchodzą do nas arktyczne masy powietrza i jutro już pierwsze przymrozki. Masakra jakaś.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
milkaklaudia
Niby najważniejsze jest żeby dobrze rozmiar dobrać i to nie jest takie łatwe bo jak się źle dobierze to one tylko będą nam przeszkadzać niż pomagać.Mój miał tak samo...
Teraz tylko stękne, zrobię jakiś grymas a ten już "zaczęło sie? Jedziemy?" :-) :-) :-)
Dzień dobry.
Macie racje, znów poniedziałek. Jutro 39+0...już mnie to męczy. Brzuch wysoko, nic się nie dzieje...
Co do nakładek, też chciałam kupić ale ja blondynka nie wiem jaki rozmiar...:-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie miałam tak w 37 że mała się tyle ruszala a teraz już coraz mniej ją czuje chyba nie ma miejsca już tyle. Dzisiaj ktg to zobaczymy
reklama
milkaklaudia
Nam już się rozpoczął 39 tydzień a do porodu jeszcze 14 dni no tak zgadza się. 39 dopiero się dzisiaj rozpoczął