DaWo
Fanka BB :)
Kurcze ale jestem wściekła, bo tyle ryje na allegro,a dzisiaj się sama wystawiłam [emoji51] w tym Kubusiu to wszystko 2xdrozdze... Pościel z ochraniaczem Allegro 43zł Kubuś 67zł, wypełnienie 120x90 A 23zł, K 43zł i tak im zapłaciłam 200zł... Zaraz właśnie teraz 1:26 zatwierdziłam zakup na Allegro za następnie 200zł ale w przekonaniu że zrobiłam interes życia.
A muszę do nich jeszcze raz zajść i opatrzeć spacerówkę bo ta co mi wpadła w oko prawie 1500zł,to może za 1200kupie na allegro.
A jeszcze taka pipa przy kasie mówi że kartę mamy sobie wyrobić bo jest taniej 5-10% na wybrane artykuły, to mogła już za te zakupy co zrobiliśmy nabić kartę ale po co, dała jakiś wniosek, nawet go nie czytałam, żeby wypełnić.... Ale moja noga chyba długo tam nie wskoczy[emoji33][emoji27][emoji51] no może po taka jedna sukienkę [emoji22]
Takie dziadostwo, no i teraz nie zasnę...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A muszę do nich jeszcze raz zajść i opatrzeć spacerówkę bo ta co mi wpadła w oko prawie 1500zł,to może za 1200kupie na allegro.
A jeszcze taka pipa przy kasie mówi że kartę mamy sobie wyrobić bo jest taniej 5-10% na wybrane artykuły, to mogła już za te zakupy co zrobiliśmy nabić kartę ale po co, dała jakiś wniosek, nawet go nie czytałam, żeby wypełnić.... Ale moja noga chyba długo tam nie wskoczy[emoji33][emoji27][emoji51] no może po taka jedna sukienkę [emoji22]
Takie dziadostwo, no i teraz nie zasnę...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom