reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Cześć Kobietki :)
Melduję że się rozpakowalam 26.04 o godz. 12.05 w 39 tyg. Zosia waży 3100 g i ma 50 cm. Przyszła na świat przez cc, rano wody mi odeszły.
@asia333podlasie rodzilam w wojewódzkim.
Brawaaa!!! Huraaa... Bociany się wzięły do pracy!! Gratuluję i życzę zdrówka Wam obu!!! :)

@DaWo to co dziś na obiad??Dokładnie wiem, co poczułaś....:sorry2: Trza łopatologicznie niestety i pełnym zdaniem chłopu mówić, że ma przytulić i juz.

Jest 4:15, jem śniadanie....:rolleyes2:

reklama
Cześć Kobietki :)
Melduję że się rozpakowalam 26.04 o godz. 12.05 w 39 tyg. Zosia waży 3100 g i ma 50 cm. Przyszła na świat przez cc, rano wody mi odeszły.
@asia333podlasie rodzilam w wojewódzkim.
Woohoo! Gratulacje!! Jak się czujesz? No to fala ruszyła ;)

Ja już obudzona, bo mąż zaraz w jednodniowa podroz sluzbowa do Chrzanowa rusza. Leżę i spróbuję jeszcze pospac, ale sukcesów nie wróżę. Plus mała też sie obudziła i już zaczyna poranny rozruch.

Kupilam wczoraj wanienke plus stojak. Stojak na wanienke w rozmiarze 100cm, a wanienke 84cm. Brawo ja ;) Czekam na info od sklepu, czy bez problemu zamienia mi wanienke na taka jednak pasujaca do stojsja [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawaaa!!! Huraaa... Bociany się wzięły do pracy!! Gratuluję i życzę zdrówka Wam obu!!! :)

@DaWo to co dziś na obiad??Dokładnie wiem, co poczułaś....:sorry2: Trza łopatologicznie niestety i pełnym zdaniem chłopu mówić, że ma przytulić i juz.

Jest 4:15, jem śniadanie....:rolleyes2:
Zupa owocowa, pierogi albo naleśniki to są dania które uchodzą za koszmary kulinarne mojego męża(lepiej jak nic nie ma bo wtedy kiełbasa na ciepło), które jest bardzo mięsożerny... Nawet mu raz wygarnelam, że wziął sobie mnie grubaske bo w razie biedy to mnie zje[emoji14][emoji12][emoji13][emoji486][emoji380] dzisiaj mu zrobię dzień bez odbierania telefonu[emoji54]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Zupa owocowa, pierogi albo naleśniki to są dania które uchodzą za koszmary kulinarne mojego męża(lepiej jak nic nie ma bo wtedy kiełbasa na ciepło), które jest bardzo mięsożerny... Nawet mu raz wygarnelam, że wziął sobie mnie grubaske bo w razie biedy to mnie zje[emoji14][emoji12][emoji13][emoji486][emoji380] dzisiaj mu zrobię dzień bez odbierania telefonu[emoji54]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

kochana, weź się nie nakręcaj... :D

Mania gratulacje !!!!!

A moja Królewna tak sie spieszyla wcześniej a teraz twardo siedzi. ...ale dzis w nocy dodatkowo brzuchol jak kamień. ...zobaczymy jutro na wizycie.. jak będzie córeczka twaedo siedzieć i nie bedzie chciala sie wyprowadzić :D to jedziemy nas morze i może jod ją wprowadzi w stan wyjścia :) ale dziś lepiej sie czuję. ...niemam nerwa...i jadę wymienić opony i na obiadek planuje żeberka i od wczoraj jest krupnik....

Dawo, niema co się wkurzać....a ja czasami mam nerwa jak zrobię obiad i małżonek on dziś nie zje bo zaraz na basen będzie jechal i później zje...i czekaj z tym obiadem...odgrzewaj...wrrrr

Milego dnia Kobietki....kto kolejny sie rozpakowuje :D

Gratulacje dla mamusi, zdrowia dla córeczki ;)
Wy mówicie motylki itp a wczoraj leciała ta reklama plusha z tym grubasem w szpitalu co go pępek swedzi a moja córka do mnie ' o mamo zobacz,Ty też masz taki brzuch. Mam Cię podrapac po pepku?" Aż zadzwonilam do męża i poupominalam się trochę o komplementy ;)
Nocka prawie przespana,boli mnie tylko całe krocze przy przekladaniu się na boki ale do porodu lepiej już nie będzie ;)

reklama
Super kolejny maluszek na świecie się pojawił :) Mania gratulacje i czekamy na jakieś foto :)
Co do skurczy to ja chyba ani razu nie miałam tych przepowiadajacych - nie wiem. Nigdy brzuch mnie nie bolal za góry na dół jedynie pobolewa mnie dół brzucha. Mam wrażenie że ja w tej ciąży to już wiecznie będę ;) już mi się dłużyc zaczyna bo tak jak piszecie ciężko nieraz nogą ruszyć. I czasem się zapomnę jeszcze, jadę na zakupy to tu to tam i przy drugim sklepie przypomina mi się że nie dam rady więcej chodzić :) mój Kamil wczoraj stwierdził że powinnam szybko urodzić bo cały czas jestem w ruchu a ja mam wrażenie że nie będę miała siły. I jak to powiedział że on nawet zapomina że jestem w ciąży b nie narzekam i wszystko robię. Trochę szkoda wolałabym żeby jednak nie zapominal ;) chyba muszę już zacząć więcej marudzić przy tej końcówce.
Wypralam wszystko w loveli.
Olo32 Nie znalazłam właśnie analizy sroki co do proszków do prania. Bo tak też bym jej posłuchała i kupiła jelp.

Do góry