reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Hej! Ja dzisiaj do fryzjera ! :elvis: moje włosy od lipca nie malowane, od października nie podcinane aż się proszą o renowację :) będzie jaśniej i krócej jak na wiosnę przystało :D

Udanego dnia :D

Któraś by mogła się znowu rozpakować (z tych początkowych majowych terminów oczywiście) żeby stopniować napięcie ;) :-p

reklama
Wstalam bez sił....bo jedzenie wczorajsze dało mi sie we znaki zgagą a później witaniem sie z kibelkiem....wymiotowalam dalej niż widzialam. ...bleee :)

Ale humor odrazu sie poprawia jak czytam posty Waraai...Kobieto Ty powinnaś pomyśleć żeby może opowiadania pisać lub literacko się udzielać. ...wszystko opisujesz tak ze innej barwy nabiera :)
Syn zawieziony...i teraz herbatka i regenerujemy się. ...

Cześć, ja się w miarę wyspalam więc jestem zadowolona ;)
Według terminów to ja jestem po Klaudii ale jak narazie jestem dluga,twarda i zamknięta. Idę dziś do szpitala na pierwsze ktg i mam później podejść do swojego lekarza to dodatkowo mnie zbada ale szczerze wątpię,ze coś się zmieniło od poniedziałku. Mąż wraca w piątek wieczorem może coś razem zaradzimy ;).
Z tym domowym usg to się zdecydowanie zgadzam,wystarczyłoby mieć aplikację w telefonie ;)
U mnie znowu brak słońca,byle by chociaż nie wiało i nie padało bo moja kurtka stawia opór w zapieciu ;)

@Lalamido chyba czas ogolić nogi :D
Myślałam już o tym rano [emoji12] ... ale tak mi się nie chce... tak mnie wszystko boli ...
Zrobię to wieczorem [emoji4] , jutro rano mam wizytę u gin więc i tak nie wypada wyglądać jak Frodo Baggins
def97b96d6d23206348ee63545fdc0de.jpg

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• def97b96d6d23206348ee63545fdc0de.jpg
    def97b96d6d23206348ee63545fdc0de.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 947
Dzień dobry :-) :-)
Ja dzisiaj też w miarę wyspana, pobudki były na siusiu ale jakoś sprawnie szło zasypianie. No i muszę się pochwalić że wczoraj spakowałam torbę do szpitala ale tylko dla Małej :-) :-) co prawda miałam w głowie tekst MamyGinekolog żeby nie brać za dużo a spakowałam tego od groma....
Aha...czy takie ćmienie jak na okres które puszcza po chwili i albo powtarza się po kilku godzinach lub na następny dzień to przepowiadające???

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Gabiś no raczej... Napięcie rośnie...

Ja mam ostatnią książkę Małgorzaty Musierowicz do przeczytania,a koleżanka mowi, ze to typowo ciążowa seria- 21 tomów... Jestem w połowie i jak skończę to mogę rodzić.

@Lalamido no musisz jednak ciut o siebie zadbać,naprawdę!! :-pBierz przykład z @Lefkowa , wstydu nie przynieś rodzinie i nam...

:-p:-p

Chyba pojadę po golarkę, bo wyglądam podobnie...:ninja2:

@Gabiś no raczej... Napięcie rośnie...

Ja mam ostatnią książkę Małgorzaty Musierowicz do przeczytania,a koleżanka mowi, ze to typowo ciążowa seria- 21 tomów... Jestem w połowie i jak skończę to mogę rodzić.

@Lalamido no musisz jednak ciut o siebie zadbać,naprawdę!! :-pBierz przykład z @Lefkowa , wstydu nie przynieś rodzinie i nam...

:-p:-p

Chyba pojadę po golarkę, bo wyglądam podobnie...:ninja2:
Najlepsze jest to że teraz golenie to jak sport ekstremalny [emoji12] lub wyczynowy. Takie akrobacje przy tym odchodzą [emoji23]

Cześć Dziewczyny, wdepnęłam do Was na forum aby troszkę podczytać jak się czują inne mamuśki oczekujące. Wiem, wiem ... rychło w czas.. ale może mnie nie wypędzicie, choć doczytałam, że będziecie zwijać się na inne forum.
Termin mam na 21 maja, i szczerze mówiąc to chciałabym rozpakować się już po weekendzie majowym, bo czuję się jak jakaś pokraka już.
U Was widzę, zaczyna się dziać ! :) Super.
Więc jeśli pozwolicie, to przycupnę tu troszkę, podczytam, popiszę i na pewno dowiem się czegoś nowego.

reklama
Najlepsze jest to że teraz golenie to jak sport ekstremalny [emoji12] lub wyczynowy. Takie akrobacje przy tym odchodzą [emoji23]

Nic mi nie mówcie o goleniu...a stękam przy tym jak głupia...[emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry