reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja dziś znowu noc do kitu,ułożyć się nie mogłam,przebudzilam się o 4:30 później o 5:10 i od tego czasu zamykanie oczu na siłę ale nic z tego budzik nastawiony na 6:45 bo wybieram się dziś na ostatnie badania. Będzie trzeba odespac w dzień co się u mnie ostatnio dosyć często zdarza. Deszcz pada za oknem co zdecydowanie odbiera chęci wyjścia na dwor jeszcze o tak wczesniej porze. Mam nadzieję,ze u was dziś słonecznie i bez deszczu.

reklama
Mam podobnie z tymi ruchami. Ale moja malutka już od jakiegoś czasu wypina się bardzo mocno tylko po prawej stronie... czuje też w boku chyba nóżki [emoji6]

zrobiłam wczoraj badania. Jestem bardzo zadowolona z moczu i morfologii. A wynik Hbs bedzie dziś lub jutro. Jutro pędzę na ktg.

Kobietki czy któraś pije napar z liści malin?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ! :D Ja dzisiaj wizytuję :) zobaczymy czy przez tydzień się coś zmieniło tam na dole i jak wyniki... :)
Za mną cała przespana noc, i tak do mnie dociera, że za chwilę nie będzie już takich nocy....:oo2:

Naparu nie piję, wolę inne metody tj. mąż w obroty ;) ale tak na całego to po albo w trakcie majówki. :-p

Życzę Wam miłego dnia :-) :)

Dzień dobry.
Monia i Gabiś to dobrze, że chociaż ciśnienie szaleje ale Wy tego nie odczuwacie. Kolatanie serca to u mnie norma i jak wali to całym ciałem. A zauważyłam że jak zjem to prawie za każdym razem. Lekarz stwierdził że tam jest coraz mniej miejsca i wszystko unosi się do góry i jeden narząd uciska na drugi a do tego mam stwierdzona tachykardie. Ale już się przyzwyczaiłam do tych objawów.

Martusiamiska będę piła napar po skończonym 36 tygodniu. Już liście kupiłam :) a co tam zaszkodzić nie zaszkodzi :)

A właśnie. Dziewczyny nie widzę swojego suwaczka. Proszę napiszcie mi ile tam pokazuje tyg. :) z góry dzięki :)

Ja dziś spałam ładnie od 24 do teraz bez żadnej przerwy. Ale tu dużo u nas nocnych markow widzę :) chyba maluszki przygotowują do braku snu w nocy :)

Ja tam 9 maja zamierzam uskutecznić erotyczną randkę (pierwszą od czasu świąt :( ), bo przez te nakazy i zakazy teraz w każdej wolnej chwili myślę o seksie. :p
A wolnych chwil ci teraz u mnie dostatek... :p

Cześć dziewczyny u mnie pobudka dopiero o 6.30 [emoji16] była. Teraz siedzę na drugiej turze badań [emoji6]. Ale trwa to i trwa chociaż kolejki nie ma bo chociaż są tylko trzy osoby do badań to babeczka, która pobiera krew to taka gaduła że szok [emoji6]. I gada i gada i gada ...

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry poranne ptaszki :)
Ja z przerwą ale spałam...ale w nocy moje dzieciaki dawały czadu Młoda w brzuchu fikolki i przewroty a Mlody na łóżku spał dzis na siedząco. ..niewiem co to bylo...:p

Waraai, teraz celibat....:) stąd masz te sny zeby chociaż troszkę we śnie sie wyrównał poziom hormonów....

A moja Mała w brzuchu czasami ma czkawke Wasze szkraby też? i wtedy brzuch podskakuje....

Dzis wkoncu piękny i w miarę ciepły dzień...szkoda że podobno tylko dziś. ..

reklama
Do góry