reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

DSC_0172.JPG
DSC_0172.JPG

Załączniki

• DSC_0172.JPG
    DSC_0172.JPG
    847,3 KB · Wyświetleń: 407
reklama
@Martussa82 - ty masz na 3 maja CC, dobrze pamiętam? To już tuż tuż.Spakowałaś w końcu tę torbę wtedy w nocy?
Na 5 maja :) planowe cc, walizka pusta, bety na komodzie, dziś znajdę chwilkę to właduję wszystko :D:D

Cieszę się, że początek maja, bo powoli mi już ciąży ta ciąża :D

I jak? Wszystko dobrze? Ja jutro wizytuje :)

Dzień dobry! Gdzie ta wiosna??

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo - upuścili krwi i zabrali siuśki, wyniki jutro... 20 kwietnia z wynikami do ginka i potem wywiad z anestezjologiem i rodzimy :D

Hej witam sie i ja u nas do wczoraj bylo upalnie w nocy padal deszcz i dzis pochmurno. Ja wlasnie wrocilam z laboratorium z wynikow chodz tak ciezko nazbierac dluzsze siuski ze szok ☺
Ja tez nie mam jeszcze lozeczka ale zamowione juz ☺
Ja wczoraj bylam u gin po recepte i spyrac o te bole bo chodzic nie dam rady kazala brac nospe i o dziwo dzis po nocy duzo lzej ruszyc dam sie rade. Mowila ze jak bedzie bolec to jutro przyjsc i chyba pojde na wizyte dla wlasnego spokoju bo do 19 jajko zniose przez 2 tyg.
Dzis mam zamiar spakowac torby bo cos czuje ze jak nie bedzie cos ok to wysle mnie do szpitala i jak zmierzy cisnienie juz ostatnio wyslala a lekarz na ip w 32 tyg chcial juz rozwiazywac ciaze. Kurcze ja cos czuje ze mimo ze z ostatniej miesiaczki termin na 23 maja to ja tu pierwsza sie rozpakuje przez to cisnienie chcialabym chodz do swiat doczekac to bedzie 36tyd mam nadzieje ze sie uda .
Milego dnia dziewczynki moze i ja cos dzis popiore jak chodzic dam rade.

Co fo zelazka ja mam z lidla i jestem bardzo zadowolona.

@milkaklaudia - super! Widać, że wszystko już przygotowane i dopięte na ostatni guzik. I co Ty teraz będziesz robić przez miesiąc? :D

@Karlik - polecam żelazka Baruna (dowolny model). Ja mam już parę lat i nie narzekam.
Chyba będę patrzeć i podziwiać jak jest pięknie :D dużo mam przygotowan bo 11 sierpnia bierzemy ślub i impreza na 140 osób także ciągle coś załatwiamy. Mam co robić naprawdę :)

Asia333podlasie wierzymy i trzymamy kciuki że się uda, oby chociaż do 36 tak jak mówisz.

Cześć dziewczyny, u nas dziś słońce święci ale na dworzu tylko 6 stopni...licze,ze moze sie rozpogodzi. Mam dzis zamiar iść wkoncu złożyć dokumenty o nowy dowód,wczoraj byłam na zdjęciu i normalnie jak księżyc w pełni wyglądam..
Ja też mam już ten syndrom co Klaudia,wczoraj zapisałam ponownie listę rzeczy,które muszę spakować do szpitala (to jest już chyba moja 4 lista-zmienia się tylko kolejność rzeczy) wypralam wczoraj swoją wojskową torbę w dzidziusiowym plynie więc dziś pakowanie. Czekam tylko na przesyłkę z laktatorem i dziś mam zamiar jeszcze raz wyprać leżaczek i kolyske ;)

reklama
Ja miałam wizytę w poniedziałek,następna i już ostatnia mam 24 kwietnia a termin porodu na 3 maja. Zaczyna mnie też łapać stres porodowy,ze maz nie dojedzie na porodowke,ze czegoś zapomnę i jak wytrzymam bez córki jak będę w szpitalu bo jesteśmy ze sobą bardzo zzyte.

Do góry