reklama
mamaAWR
Fanka BB :)
@milkaklaudia - super! Widać, że wszystko już przygotowane i dopięte na ostatni guzik. I co Ty teraz będziesz robić przez miesiąc?
@Karlik - polecam żelazka Baruna (dowolny model). Ja mam już parę lat i nie narzekam.
@Karlik - polecam żelazka Baruna (dowolny model). Ja mam już parę lat i nie narzekam.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Na 5 maja planowe cc, walizka pusta, bety na komodzie, dziś znajdę chwilkę to właduję wszystko@Martussa82 - ty masz na 3 maja CC, dobrze pamiętam? To już tuż tuż.Spakowałaś w końcu tę torbę wtedy w nocy?
Cieszę się, że początek maja, bo powoli mi już ciąży ta ciąża
I jak? Wszystko dobrze? Ja jutro wizytuje
Dzień dobry! Gdzie ta wiosna??
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo - upuścili krwi i zabrali siuśki, wyniki jutro... 20 kwietnia z wynikami do ginka i potem wywiad z anestezjologiem i rodzimy
asia333podlasie
Hej witam sie i ja u nas do wczoraj bylo upalnie w nocy padal deszcz i dzis pochmurno. Ja wlasnie wrocilam z laboratorium z wynikow chodz tak ciezko nazbierac dluzsze siuski ze szok ☺
Ja tez nie mam jeszcze lozeczka ale zamowione juz ☺
Ja wczoraj bylam u gin po recepte i spyrac o te bole bo chodzic nie dam rady kazala brac nospe i o dziwo dzis po nocy duzo lzej ruszyc dam sie rade. Mowila ze jak bedzie bolec to jutro przyjsc i chyba pojde na wizyte dla wlasnego spokoju bo do 19 jajko zniose przez 2 tyg.
Dzis mam zamiar spakowac torby bo cos czuje ze jak nie bedzie cos ok to wysle mnie do szpitala i jak zmierzy cisnienie juz ostatnio wyslala a lekarz na ip w 32 tyg chcial juz rozwiazywac ciaze. Kurcze ja cos czuje ze mimo ze z ostatniej miesiaczki termin na 23 maja to ja tu pierwsza sie rozpakuje przez to cisnienie chcialabym chodz do swiat doczekac to bedzie 36tyd mam nadzieje ze sie uda .
Milego dnia dziewczynki moze i ja cos dzis popiore jak chodzic dam rade.
Co fo zelazka ja mam z lidla i jestem bardzo zadowolona.
Ja tez nie mam jeszcze lozeczka ale zamowione juz ☺
Ja wczoraj bylam u gin po recepte i spyrac o te bole bo chodzic nie dam rady kazala brac nospe i o dziwo dzis po nocy duzo lzej ruszyc dam sie rade. Mowila ze jak bedzie bolec to jutro przyjsc i chyba pojde na wizyte dla wlasnego spokoju bo do 19 jajko zniose przez 2 tyg.
Dzis mam zamiar spakowac torby bo cos czuje ze jak nie bedzie cos ok to wysle mnie do szpitala i jak zmierzy cisnienie juz ostatnio wyslala a lekarz na ip w 32 tyg chcial juz rozwiazywac ciaze. Kurcze ja cos czuje ze mimo ze z ostatniej miesiaczki termin na 23 maja to ja tu pierwsza sie rozpakuje przez to cisnienie chcialabym chodz do swiat doczekac to bedzie 36tyd mam nadzieje ze sie uda .
Milego dnia dziewczynki moze i ja cos dzis popiore jak chodzic dam rade.
Co fo zelazka ja mam z lidla i jestem bardzo zadowolona.
milkaklaudia
Chyba będę patrzeć i podziwiać jak jest pięknie dużo mam przygotowan bo 11 sierpnia bierzemy ślub i impreza na 140 osób także ciągle coś załatwiamy. Mam co robić naprawdę@milkaklaudia - super! Widać, że wszystko już przygotowane i dopięte na ostatni guzik. I co Ty teraz będziesz robić przez miesiąc?
Asia333podlasie wierzymy i trzymamy kciuki że się uda, oby chociaż do 36 tak jak mówisz.
Klaudia_i_nikodem
Dzień dobry dziewczyny
Ja mam torbę spakowana do połowy, sumie wypadałoby bo termin na 1 maja a od połowy marca bez korka już. I dzisiaj mam na 15:00 wizytę, dam znać po co ciekawego słychać.
Ja mam torbę spakowana do połowy, sumie wypadałoby bo termin na 1 maja a od połowy marca bez korka już. I dzisiaj mam na 15:00 wizytę, dam znać po co ciekawego słychać.
myszkax33
Cześć dziewczyny, u nas dziś słońce święci ale na dworzu tylko 6 stopni...licze,ze moze sie rozpogodzi. Mam dzis zamiar iść wkoncu złożyć dokumenty o nowy dowód,wczoraj byłam na zdjęciu i normalnie jak księżyc w pełni wyglądam..
Ja też mam już ten syndrom co Klaudia,wczoraj zapisałam ponownie listę rzeczy,które muszę spakować do szpitala (to jest już chyba moja 4 lista-zmienia się tylko kolejność rzeczy) wypralam wczoraj swoją wojskową torbę w dzidziusiowym plynie więc dziś pakowanie. Czekam tylko na przesyłkę z laktatorem i dziś mam zamiar jeszcze raz wyprać leżaczek i kolyske
Ja też mam już ten syndrom co Klaudia,wczoraj zapisałam ponownie listę rzeczy,które muszę spakować do szpitala (to jest już chyba moja 4 lista-zmienia się tylko kolejność rzeczy) wypralam wczoraj swoją wojskową torbę w dzidziusiowym plynie więc dziś pakowanie. Czekam tylko na przesyłkę z laktatorem i dziś mam zamiar jeszcze raz wyprać leżaczek i kolyske
DaWo
I jak, facet się poszukał?Dzień dobry dziewczyny
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
myszkax33
Ja miałam wizytę w poniedziałek,następna i już ostatnia mam 24 kwietnia a termin porodu na 3 maja. Zaczyna mnie też łapać stres porodowy,ze maz nie dojedzie na porodowke,ze czegoś zapomnę i jak wytrzymam bez córki jak będę w szpitalu bo jesteśmy ze sobą bardzo zzyte.