reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja skompletowalam juz stosik ciuszkow dla mlodej. Jak pogoda sie poprawi (chociaz w Warszawie nadal ladnie) to pranie pieluszek i koszul do szpitala i pakowanie toreb ;)

Wlasnie jestem po zakupach w lidlu i mega milym zaskoczeniu. Stnelam w kolejce, młody facet przede mna zerknął na brzuch i od razu podbiegł do kasjerki, ktoea zaprosiła mnie na poczatek kolejki. Milo bardzo! Az mi glupio bylo ze zdziwidnia chyba ;) a teraz na szkole rodzenia lece :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

5 10 15 kupujecie coś? Ja się skusiłam za 107zł (do mojego 7latka)ale nie wiem jaki to będzie gatunek bo już miałam okazję się sparzyć na ubraniach z tego sklepu [emoji53] coś głowa mnie boli, teraz, wieczorem... Może czas do spania... A wam jak tam?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

marta:-) wspaniała waga, no i pięknie wszystko!! a torbę spakujesz w weekend. Zaraz 36 tydzień do którego czekałyśmy z utęsknieniem ( my szyjkowe) jeszcze miesiąc temu. Super! Może jeszcze dobijesz do maja ;-)
Mam to samo , nie jestem w stanie się zabrać za pakowanie. W ogóle nie czuję się gotowa...
Może jeszcze nie ma się co spieszyć z pakowaniem :-)
DaWo- ja jakoś nigdy w 5 10 15 nie znalazłam nic dla swoich dzieci.

Ja dziś dużo zrobiłam i plecy bolą niefajnie. Marzę.... żeby sie załatwić - dopadły mnie zaparcia - nienawidzę tego - od tego jest człowiekowi smutno i źle. A przecież w diecie wszystko jak trzeba - cholerne żelazo :-(

Od jutra mam gości do niedzieli. Cieszę się bo to moja siostra z rodziną a rzadko ich widuję.

Właśnie sie boję ze przekrocze sporo maj na tej luteinie i chyba ostatni weekend i juz odstawie. W weekend chcę jechac do rodziców 120km to wolę byc na luteinie... :-)
To fajnie że odwiedziny siostry masz, może tak piszę bo za moją się już stesknilam Ona we Wroclawiu mieszka ja w Poznaniu wiec też widujemy sie rzadko, ale rozmowy codziennie :-)
Z 5 10 15 Mlody kiedyś swetry mial i były oki ale zamowilam przez neta dla Młodej body i spodenki i nie do końca mi sie podoba materiałowo i rozmiarowo....moze jak sie trafi...

Mój szef z Poznania dojeżdża do Wroc do pracy :-) raz w tygodniu. nie tak źle z odległością - ale dodac brak czasu to naprawdę nie ma kiedy się spotykać czasem mieszkając w tym samym mieście :-( To tez zalezy na jakim etapie życia się jest z siostra.
My z siostrą teraz mamy odległość Warszawa - Podhale ale było już gorzej. Dzielił nas nawet Atlantyk przez parę lat.
Teraz przez to że ona ma swoją firmę to ma taki zapier... że mniej ma czasu na telefon niż jak dzieliło nas tyle mil :-( ((

A ta luteinę odstawiałaś wcześniej czy ją tylko wyciszałaś? Ja biorę jednak od 3 dni ale tylko raz dziennie....Zobaczę za tydzień na wizycie co będzie.

To prawda jak się chce to sie zawsze można spotkać. Moja siostra zaczęła doktorat i praca więc trochę zajęć ma ale na pół godzinną pogawedke zawsze znajdziemy czas...nawet przy gotowaniu obiadów :-)
Luteine bralam wcześniej dwa razy dziennie a teraz raz dziennie wieczorem no i za tydzien mam całkowicie odstawić ale odstawie może juz ją po weekendzie...

Dzis stwierdziłam że pomimo brzucha i już sporych rozmiarów :D czuję sie super. ..że mam duzo więcej sił niz na początku ciąży...wiadomo czasami dopada leń ale to jak nie bylam w ciazy tak miałam...

I czekam na weekend bo ma być ładniejsza pogoda i jedziemy tez łowić ryby w niedzielę. Moj tata Nas tym zaraził i musze powiedzieć ze relaksuje sie przy tym...

Ja dzisiaj wytrzymałam na chodzie od 9 do 14. Później poszłam się na chwilę położyć i wstałam o... 18. Nie mam siły popołudniami. Chyba poproszę teściów żeby przyjechali i zamieszkali z nami bo nie ogarniam. Jutro idę na ćwiczenia dla ciężarnych (chodzę 2 razy w tygodniu) zawsze mi po nich lepiej.

Ja dzisiaj wytrzymałam na chodzie od 9 do 14. Później poszłam się na chwilę położyć i wstałam o... 18. Nie mam siły popołudniami. Chyba poproszę teściów żeby przyjechali i zamieszkali z nami bo nie ogarniam. Jutro idę na ćwiczenia dla ciężarnych (chodzę 2 razy w tygodniu) zawsze mi po nich lepiej.
Czyzby cwiczenia Aktywne 9 miesięcy? :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry