reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Powiem Wam, czy się nie zapomina, jak Młodą do piersi przystawię. [emoji6]
Tymczasem ciągle mam w pamięci, że za pierwszym razem było z górki.

A co do ubezbieczenia, to tę kartę mam, jednak różnie to w praktyce bywa. Myślałam o takim dodatkowym od ubezpieczyciela właśnie tylko na te kilka dni.
Niby wszystko jest w porządku. Młodej dobrze w brzuchu. ;)
Ale diabli wiedzą.. emocje, cuda wianki. ;P

Ogólnie mam demoniczny plan udać się dzień przed wyjazdem na IP z domniemanym bólem czegoś, co by mnie tam obejrzeli, bo gin mam dopiero po powrocie. [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurka rurka - w nocy budzę się około 3, nie śpię 2 h, a teraz z obawy przed przebiegiem kolejnej nocy nie mogę zasnąć, a sporo dziś fajnych rzeczy zrobiłam i powinnam być po ludzku zmęczona... Psycha siada czy jak... Może jak walizkę spakuję to przejdzie??
Ratunku! Jestem na finiszu ciąży!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

@Martussa82 - spokojnie, tylko spokój może nas uratować :) pakuj walizkę i ćwicz oddychanie i może się uda zasnąć. Ja też jakoś śpiąca nie jestem.

@waraai - ja bym wzięła ubezpieczenie. To jednak kawał drogi i obcy kraj. Będziesz spokojniejsza jak się dobrze zabezpieczysz i już samo to może sprawić, że będziesz się czuła lepiej.
Na IP też dobrze się wybrać, niech KTG zrobią i obejrzą czy wszystko ok. Tylko nie zakoloryzuj za bardzo, żeby Cię nie chcieli zatrzymać :)
Ja to podziwiam Twoją odwagę, że w taką podróż się wybierasz w tym czasie... uch.. nie zazdroszczę Twoim plecom.

Do cc może się nie przyda, ale na zasypianie może pomoże. Ja idę się ułożyć, poczytać i może usnę. Chociaż spałam dziś w dzień do 19tej, więc pewnie nieprędko zasnę.

Dobranoc!

Kurka rurka - w nocy budzę się około 3, nie śpię 2 h, a teraz z obawy przed przebiegiem kolejnej nocy nie mogę zasnąć, a sporo dziś fajnych rzeczy zrobiłam i powinnam być po ludzku zmęczona... Psycha siada czy jak... Może jak walizkę spakuję to przejdzie??
Ratunku! Jestem na finiszu ciąży!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja to jestem mega spiochem i wskakiwanie do łóżka bylo dla mnie zawsze super przyjemnoscia, a teraz wiedzac co mnie czeka nawet nie chce mi sie klasc. Siedze, pije czerwone wino bezalkoholowe, ktore zostalo z odwiedzin przyjaciolki i ogladam tv..

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olo32 jakieś kody może były/jeszcze są do H&M?

Chcę sobie legginsy kupić w końcu, a na ostatnich kilka tygodni, jak mogę taniej, to z przyjemnością. [emoji12]

@Olo32 jakieś kody może były/jeszcze są do H&M?

Chcę sobie legginsy kupić w końcu, a na ostatnich kilka tygodni, jak mogę taniej, to z przyjemnością. [emoji12]

H&M w ogole nie bylo :( zaloz sobie konto w h&m club i zainstaluj apke na telefon - duzo znizek jest.

Plus te znizki z TS konczyly sie w wiekszosci z koncem weekendu.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi przyszlo na meila że jak sie kupi za 100 zł w H&m to otrzyma sie 20% zniżki. I to obowiazuje do polowy kwietnia. Obowiązuje tylko w sklepie stacjonarnym. I tylko na kolekcje dziecięcą.

Ostatnia edycja:
Do góry