reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Olo, dobrze ze wszystko oki...a wagą sie nie przejmuj bo ja ostatnio też mialam taki skok swojej wagi i później uspokoiło się. Może intensywny wzrost Małych kruszynek :) i plus pyszne jedzonko...

Ja byłam z Młodym pograć w piłkę. ..tzn ja mega delikatnie kopałam bo nie było nikogo na dworze...i synek stwierdził ze lepiej tak smiesznie z Tobą grać niż samemu...bo jakoś dziś całej szaranczy podworkowej brak :D teraz aby wyrównać położę sie na 10 minut aby Młoda w brzuchu nie zwariowała...

A odnośnie laktatorów to sama niewiem czy wydać okolo 100 zl za reczny czy 300 zl za elekryczny...bo nie będę codziennie ściągać. Przy Stasiu szybko wracałam do pracy wiec się nasciagalam...a teraz jak rok można zostać...niewiem sama niewiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dla odmiany miałam super dzień ( jak na mnie i moje leżenie). Byłam już gotowa na szpital ale na wizycie się okazało, że szyjka od 2 tyg.stoi w miejscu i mogę jeszcze troszkę posiedzieć w domu. Za 10 dni kolejna wizyta i prawdopodobnie sterydy.to juz będzie 34 tydz. Tak mnie to ucieszyło, że poszliśmy z mężem później na obiad i na lody. I było dzisiaj tak przyjemnie ciepło.
Malutka ma 1700 i jest główka w dół a ja przez 2 tyg 2 kg do przodu (!!!)

Ja dla odmiany miałam super dzień ( jak na mnie i moje leżenie). Byłam już gotowa na szpital ale na wizycie się okazało, że szyjka od 2 tyg.stoi w miejscu i mogę jeszcze troszkę posiedzieć w domu. Za 10 dni kolejna wizyta i prawdopodobnie sterydy.to juz będzie 34 tydz. Tak mnie to ucieszyło, że poszliśmy z mężem później na obiad i na lody. I było dzisiaj tak przyjemnie ciepło.
Malutka ma 1700 i jest główka w dół a ja przez 2 tyg 2 kg do przodu (!!!)
No to widzę, że jest nas więcej tak przybierających na wadze ;)

Olo nic się nie przejmuj mi tak samo waga teraz leci :( aż boję się na wagę stawać ale mała teraz też przybiera niemało. Dziwne że ta gin Ci tak powiedziała moim zdaniem...
Co do laktatora to też mam ręczny po siostrze. Ona w ogóle nie używała. Narazie przy nim pozostanę bo nie chce w ciemno kupować elektrycznego jak nie wiem czy w ogóle będę używać.
Dzień dziś u nas dobry :) pół dnia spędziłam na dworze tak było pięknie :) ekstra pogoda na spacery :)

Olo nic się nie przejmuj mi tak samo waga teraz leci :( aż boję się na wagę stawać ale mała teraz też przybiera niemało. Dziwne że ta gin Ci tak powiedziała moim zdaniem...
Co do laktatora to też mam ręczny po siostrze. Ona w ogóle nie używała. Narazie przy nim pozostanę bo nie chce w ciemno kupować elektrycznego jak nie wiem czy w ogóle będę używać.
Dzień dziś u nas dobry :) pół dnia spędziłam na dworze tak było pięknie :) ekstra pogoda na spacery :)
No ja wcinam słodycze jak głupia i tak dziwne, ze więcej mi nie przybywa ;) a to, że tak powiedziała.. Ona jest dosyć specyficzna, więc jakoś specjalnie mnie to nie ubodło ;)

Co do laktatora - mi kolezanka doradzila elektryczny, ale ona malym leniuszkiem jest ;) Zobacze, ile rabatu uda mi sie w avencie wynegocjowac i wtedy bede sie decydowala ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale możesz wybierać jaką dziurę w smoczku chcesz, jak do kaszki większą,a do herbaty mniejszą...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o lovi to nawet te z najmniejszym przepływem słabo wypadają przy reszcie... Ale to jest moja opinia :) Do karmienia naturalnego z butelki najlepiej według mnie Medela i Avent natural.

reklama
DaWo ja uzywalam tez lovi przy jednym z moich bączków i byłam zadowolona,zaufaj swojemu mamusiowemu doświadczeniu,przeciez jest najcenniejsze :blink: buziaki

Do góry