reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ok zrobie. Mnie to zastanawia jak to jest z tymi dziewczynami co zadnych badan nie robia do lekarza nie chodza a znam takie no to patologia ale jak je w szpitalu przyjmuja a musza przeciez. Sama mam przyklad mojej mamy ktorej nie rozumiem rodzila 15 lat temu ostatni raz a u gin byla tylko raz powiedzieli ze wszystko dobrze ze dziewczynka i wiecej stwierdzila po co chodzic a miala 35-36 lat ani prenatalnych nawet glukozy dla mnie to kosmos.

Halo panie powsciekałyście się dzisiaj z tym pisaniem[emoji13] ja trochę się napracowalam ale już leżę i tak będzie przez godzinę [emoji41] moja ekipa malujaca myje listwy,belki, podłogi no super chłopaki,a tak się bałam....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam te badania robione na samym początku. Skierowanie na nie dostałam na pierwszej wizycie. Hbs też miałam robione dawno i toxo już dwa razy.
U nas dzisiaj pochmurno ale i tak siedzę w pracy.

Ok zrobie. Mnie to zastanawia jak to jest z tymi dziewczynami co zadnych badan nie robia do lekarza nie chodza a znam takie no to patologia ale jak je w szpitalu przyjmuja a musza przeciez. Sama mam przyklad mojej mamy ktorej nie rozumiem rodzila 15 lat temu ostatni raz a u gin byla tylko raz powiedzieli ze wszystko dobrze ze dziewczynka i wiecej stwierdzila po co chodzic a miala 35-36 lat ani prenatalnych nawet glukozy dla mnie to kosmos.
Asia333podlasie nie myślę że Twoja mama jako jedyna nie chodziła do lekarza - kiedyś były inne czasy, ginekolog mało co widział, badań takich nie wykonywali nie było sprzętu taki jak jest teraz więc kobiety nie latały tak do lekarzy. Za to teraz mamy ekstra czasy w porównaniu do tego co miały nasze mamy. Szybciej diagnozuja choroby, szybciej wdrazaja leczenie i ratują jakie wczesniaki. Ciekawe cm będzie za kolejne 15 lat :)

Bo nie pisałam. ;)

Jadę na walne swojego stowarzyszenia, a że to kawałek za Warszawą, to wychodzi mi prawie 400km drogi.
Trochę sprawdzam siebie w trasie, bo za trzy tygodnie dwa razy dalej niemieckimi autostradami, a tam parkingi na niekoniecznie krótkich dystansach. ;)

Tymczasem po 150km jedno siku. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym pewnie odpuściła, szkoda zdrowia...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry