reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

A to mnie w Rossmanie mila kasjerka zaprosiła do kasy poza kolejką - sama mnie wylapala z tłumu ;)

A w H&M niestety ja przy kazdym produkcie mam info, ze już jest niedostępny, a po przejściu do koszyka komunikat o problemach technicznych :(

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olo, potwierdzam bo myslalam że moja siostra ma coś z netem i zaczęłam za Nią wpisywać i mi to samo wyskakuje. Mi sie udało bo mialam w koszyku od rana bo widziałam ze jest przez weekend minus 20%. Pewnie się zorientowali.

Ja w Rossmanie też spotkałam sie z średnią obsługą ale za to przy mięsie w Piotrze i Pawle Pani mnie z tłumu zaprosiła do przodu ale czułam sie oki i powiedzialm ze dziękuję ale poczekam.

Olo, potwierdzam bo myslalam że moja siostra ma coś z netem i zaczęłam za Nią wpisywać i mi to samo wyskakuje. Mi sie udało bo mialam w koszyku od rana bo widziałam ze jest przez weekend minus 20%. Pewnie się zorientowali.

Ja w Rossmanie też spotkałam sie z średnią obsługą ale za to przy mięsie w Piotrze i Pawle Pani mnie z tłumu zaprosiła do przodu ale czułam sie oki i powiedzialm ze dziękuję ale poczekam.
-20% tez spoko. Moze cos Mlodej dokupie ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja luteine brałam na samym początku ciąży bo miałam krwiaka. Po miesiącu odstawilam z dnia na dzień bo krwiak się wchlonal. Oczywiście bez żadnych skutków odstawienia. Ale to chyba nie ma co porównywać do brania luteiny już w 2 czy 3 trymestrze ciąży.
Nikt mnie jeszcze nigdzie nie przepuscil w ciąży. Przepraszam raz w poradni pulmonomologicznej czekałam do pobrania krwi i pan z kolejki przeczytał mi kartkę z drzwi że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki. Wszyscy stojący kazali wchodzić i mówili że trzeba głośno mówić że jestem w ciąży :) także mile zaskoczenie bo weszłam po 1 min. Raz tylko jeden przez 7 miesięcy zdarzyło mi się :) a tak wszędzie czekam nie wymuszam bo czuje się dobrze, nie robi mi się słabo więc mogę stać. W innym przypadku pewnie bym prosiła o pierwszeństwo :)

Ale ja bym 15minut spędziła w gabinecie, tylko o tyle je prosiłam. Ja rozumiem że one też przyszły się zbadać ale to chamstwo z jakim mi odpowiedziały... Wystarczyło by zwykle nie,a po tych ich madrosciach czułam się jakbym miała je przeprosić za to że jestem w ciąży,a już na pewno za to że się zapytałam.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja bardziej o nich pisałam nie o Tobie kochana. Rozumiem sytuacje. ☺

Ja wczoraj w aptece podeszłam pod okienko i czekałam aż skończą obsługiwać ( 4 kasy i jedna kolejka) i pierwsza babka z kolejki powiedziała "proszę" ale czułam się jakbym wymuszała.
Wychodząc zobaczyłam ciężarną na końcu kolejki i od razu powiedziałam jej żeby poszła pod okienko.
Jak stoimy w kolejce bez upominania się tzn. że nam to nie przeszkadza i spokojnie postoimy.

ale sytuacja DaWo z gabinetu.... ja bym poszła do położnej i powiedziała żeby mnie wywołała i poprosiła do gabinetu... Jak same o siebie nie powalczymy to nikt za nas tego nie zrobi. Ale mnie zazwyczaj robi sie przykro do łez :-(

waraai - ja tak myślę, ze to wydzielina. pewnie sie zmienia teraz. zobaczę w środę na wizycie. Aż strach isc na L4... ja chyba do końca kwietnia jeszcze popracuję....

oj czuć wiosnę.... spokój na forum pewnie spacerujecie lub wdychacie wiosnę ....te które mogą :-)

U nas słońce że aż się żyć chce... jutro będę prała już rzeczy do Małej bo dziś ręczniki i pościel...korzystam ze słońca.
Miłego dnia Kobietki :-)

A ja mam malarzy od dzisiaj, już się boję jak to wyjdzie bo to taka rodzina męża pozbierana, mam nadzieję że będzie ok[emoji16]. A słońce zachęca do działania ale z moją nogą jeszcze nie jest dobrze [emoji21][emoji36][emoji22]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jakas niemoc dopadla mnie. Niby swieci sloneczko i cieplo i ladnie a mi tak spac sie chce ze nie dam rady nic robic tylko bym w lozku gnila straszne.
Dziewczyny kupujecie laktatory? Jak tak to jakie

Do góry