reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Dadzi w ktorym jestes tygodniu że masz az tyle dolegliwości i zachcianki itp ?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

wg om 6t2d ale ciąża jest zapewne młodsza, bo owulacje miałam późno,wydaje mi się, że 17 dc. Zachciankę mam jedną, na jajka i to tylko rano :p a reszta dolegliwości, to chyba większość z nas takie ma...myślę, że senność i mdłości mogą być spowodowane tym też że biorę dodatkowo dufaston. Są po prostu nasilone....Teraz siedzę przed kompem i czuję, że muszę iść na drzemkę, oczy na zapałki.

rukmini- jeżeli lekarz nic takiego nie mówił, to nie martw się na zapas.

reklama
U mnie z dolegliwości tylko bol podbrzusza i piersi...:( czasami poqatpiewam czy w ogole jestem w ciąży. Dzisiaj byłam powtórzyć betę i jutro dopiero wyniki

Jeśli chodzi o śniadanie, żadna z Was mnie nie przebije ;)

Załączniki

• 20160912_102730.jpg
    20160912_102730.jpg
    676,8 KB · Wyświetleń: 72
Jeśli chodzi o plamienie dziś nie ma prawie śladu troszkę na papierze brązowa wydzielina. Może nic zlego nie oznaczalo to plamienie wczoraj chociaz bylam gotowa na wszystko... Chcę ciąże donosic i urodzić zdrowe dziecko, ale natura wie co robić.. Jak tylko będę w Polsce idę od razu do gin. Poprosze ja o tabletki na podtrzymanie zeby dmuchac na zimne.. Wczoraj miałam milion myśli dziś jestem już spokojniejsza. Byle do piatku... Jestem już umówiona na wizytę.
Dziś byłam u rodzinnego okazalalo się że jest na urlopie.. niemieckiego jeszcze nie umie na tyle żeby wytłumaczyć co się stało więc poczekam do środy.. Co ma być to będzie. Jestem dobrej myśli.

Ostatnia edycja:
Anka- za 6 mc będzie duży brzuch :)

Late- dobrze, że plamienie ustępuje :)

ZdechłaKura- wygląda jak serek wiejski z pomidorem i szczypiorkiem, miseczka super heheh

reklama
Do góry