reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja jem wszystko to co tej pory, ale nie,mam przyjemności z jedzenia. Jem bo muszę. Kiedy jestem głodna jest mi bardzo niedobrze, więc sporo w siebie ładuję, ale nic mi nie smakuje. Nie delektuję się jak wcześniej.

reklama
Czesc dziewczyny,zrobilam sobie przerwe przez weekend bo nie czulam sie zbyt dobrze..Nospa+duphaston+acard+zatrzyki w brzuch+lekkie plamienia+pobolewania brzucha.Przeszlam 4 poronienia więc nie moge sie w pelni cieszyc ta ciaza.Podobno po tych zatrzykach moga byc plamienia wiec jestem dobrej mysli.Jestem w stalym kontakcie z lekarzem.Siedze jak na szpilkach,dzisiaj lekarz o 16.45 wiec dzisiaj wszystko albo nic.Dzisiaj u mnie 7tc0d.Wzielam dzisiaj urlop bo nie umialabym w pracy wytrzymac psychicznie.Mam duze piersi i lekko mnie mdli.W nocy spie dobrze.Nie latam do wc czesto.Cycki moga byc duze po progesteronie wiec sie nie napalam.Takze objawy srednie..
Obiecalam sobie i mezowi po ostatnim poronieniu ze probujemy ostatni raz.Kiedys trzeba sobie powiedziec koniec.Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki.Boze jak jak sie boje...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To Leć na betę :) ja byłam przed spodziewana miesiączka bo u mnie ciężko było stwierdzić kiedy się pojawi i beta wynosiła 33,8. Dzisiaj po tygodniu powtorzylam więc licze na konkretny przyrost. Dopiero wtedy uwierzę, że jestem w ciazy hehe
Na betę nie dam rady iść wcześniej niż w piątek.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny,zrobilam sobie przerwe przez weekend bo nie czulam sie zbyt dobrze..Nospa+duphaston+acard+zatrzyki w brzuch+lekkie plamienia+pobolewania brzucha.Przeszlam 4 poronienia więc nie moge sie w pelni cieszyc ta ciaza.Podobno po tych zatrzykach moga byc plamienia wiec jestem dobrej mysli.Jestem w stalym kontakcie z lekarzem.Siedze jak na szpilkach,dzisiaj lekarz o 16.45 wiec dzisiaj wszystko albo nic.Dzisiaj u mnie 7tc0d.Wzielam dzisiaj urlop bo nie umialabym w pracy wytrzymac psychicznie.Mam duze piersi i lekko mnie mdli.W nocy spie dobrze.Nie latam do wc czesto.Cycki moga byc duze po progesteronie wiec sie nie napalam.Takze objawy srednie..
Obiecalam sobie i mezowi po ostatnim poronieniu ze probujemy ostatni raz.Kiedys trzeba sobie powiedziec koniec.Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki.Boze jak jak sie boje...

Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze!:) 7 tc masz liczony od miesiączki?:)? czy od owulacji?

reklama
Ja jem wszystko to co tej pory, ale nie,mam przyjemności z jedzenia. Jem bo muszę. Kiedy jestem głodna jest mi bardzo niedobrze, więc sporo w siebie ładuję, ale nic mi nie smakuje. Nie delektuję się jak wcześniej.

To też objaw ciążowy...;)

Kiedy macie zamiar poinformować szefa o ciąży?
Ja już poinformowałam, na dodatek sama jest w ciąży hehe
Mam super szefów więc nie było problemu ;)

Jagunia trzymaj się kochana!!!! ściskam mocno i koniecznie daj znać po wizycie!!

Do góry