reklama
korek2016
Fanka BB :)
To Leć na betę ja byłam przed spodziewana miesiączka bo u mnie ciężko było stwierdzić kiedy się pojawi i beta wynosiła 33,8. Dzisiaj po tygodniu powtorzylam więc licze na konkretny przyrost. Dopiero wtedy uwierzę, że jestem w ciazy hehe
Czesc dziewczyny,zrobilam sobie przerwe przez weekend bo nie czulam sie zbyt dobrze..Nospa+duphaston+acard+zatrzyki w brzuch+lekkie plamienia+pobolewania brzucha.Przeszlam 4 poronienia więc nie moge sie w pelni cieszyc ta ciaza.Podobno po tych zatrzykach moga byc plamienia wiec jestem dobrej mysli.Jestem w stalym kontakcie z lekarzem.Siedze jak na szpilkach,dzisiaj lekarz o 16.45 wiec dzisiaj wszystko albo nic.Dzisiaj u mnie 7tc0d.Wzielam dzisiaj urlop bo nie umialabym w pracy wytrzymac psychicznie.Mam duze piersi i lekko mnie mdli.W nocy spie dobrze.Nie latam do wc czesto.Cycki moga byc duze po progesteronie wiec sie nie napalam.Takze objawy srednie..
Obiecalam sobie i mezowi po ostatnim poronieniu ze probujemy ostatni raz.Kiedys trzeba sobie powiedziec koniec.Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki.Boze jak jak sie boje...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecalam sobie i mezowi po ostatnim poronieniu ze probujemy ostatni raz.Kiedys trzeba sobie powiedziec koniec.Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki.Boze jak jak sie boje...
Chyba duzo dziewczyn ma dzisiaj wizyty i gina.Wiec jesli bedzieci po dajcie znac co widac na usgPowodzenia wszystkim!
Rozpuszczalna
Na betę nie dam rady iść wcześniej niż w piątek.To Leć na betę ja byłam przed spodziewana miesiączka bo u mnie ciężko było stwierdzić kiedy się pojawi i beta wynosiła 33,8. Dzisiaj po tygodniu powtorzylam więc licze na konkretny przyrost. Dopiero wtedy uwierzę, że jestem w ciazy hehe
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Ja narazie nie muszę bo jestem na macierzyńskimKiedy macie zamiar poinformować szefa o ciąży?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
korek2016
Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze! 7 tc masz liczony od miesiączki?? czy od owulacji?Czesc dziewczyny,zrobilam sobie przerwe przez weekend bo nie czulam sie zbyt dobrze..Nospa+duphaston+acard+zatrzyki w brzuch+lekkie plamienia+pobolewania brzucha.Przeszlam 4 poronienia więc nie moge sie w pelni cieszyc ta ciaza.Podobno po tych zatrzykach moga byc plamienia wiec jestem dobrej mysli.Jestem w stalym kontakcie z lekarzem.Siedze jak na szpilkach,dzisiaj lekarz o 16.45 wiec dzisiaj wszystko albo nic.Dzisiaj u mnie 7tc0d.Wzielam dzisiaj urlop bo nie umialabym w pracy wytrzymac psychicznie.Mam duze piersi i lekko mnie mdli.W nocy spie dobrze.Nie latam do wc czesto.Cycki moga byc duze po progesteronie wiec sie nie napalam.Takze objawy srednie..
Od OM.Ale tydzien wczesniej gin powiedzial ze juz widzi ze jest mniejszy niz 6tc.Mysle gdyby zle rokowalo to by mi nie dal zestawu lekow.No ale tydzien minal wiec duzo sie moglo zmienic..Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze! 7 tc masz liczony od miesiączki?? czy od owulacji?
reklama
dadzi
Moderatorka
To też objaw ciążowy...
Ja już poinformowałam, na dodatek sama jest w ciąży heheKiedy macie zamiar poinformować szefa o ciąży?
Mam super szefów więc nie było problemu
Czesc dziewczyny,zrobilam sobie przerwe przez weekend bo nie czulam sie zbyt dobrze..Nospa+duphaston+acard+zatrzyki w brzuch+lekkie plamienia+pobolewania brzucha.Przeszlam 4 poronienia więc nie moge sie w pelni cieszyc ta ciaza.Podobno po tych zatrzykach moga byc plamienia wiec jestem dobrej mysli.Jestem w stalym kontakcie z lekarzem.Siedze jak na szpilkach,dzisiaj lekarz o 16.45 wiec dzisiaj wszystko albo nic.Dzisiaj u mnie 7tc0d.Wzielam dzisiaj urlop bo nie umialabym w pracy wytrzymac psychicznie.Mam duze piersi i lekko mnie mdli.W nocy spie dobrze.Nie latam do wc czesto.Cycki moga byc duze po progesteronie wiec sie nie napalam.Takze objawy srednie..
Jagunia trzymaj się kochana!!!! ściskam mocno i koniecznie daj znać po wizycie!!