reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

To też objaw ciążowy...;)

Ja już poinformowałam, na dodatek sama jest w ciąży hehe
Mam super szefów więc nie było problemu ;)

Jagunia trzymaj się kochana!!!! ściskam mocno i koniecznie daj znać po wizycie!!
Dzieki kochana:)fajnie że jesteś:)
Od OM.Ale tydzien wczesniej gin powiedzial ze juz widzi ze jest mniejszy niz 6tc.Mysle gdyby zle rokowalo to by mi nie dal zestawu lekow.No ale tydzien minal wiec duzo sie moglo zmienic..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagunia jeszcze jestem i Ty też jeszcze jesteś i będziemy razem do maja (tak trzeba myśleć). Ja idę na wizytę w czwartek...no ciekawe co się zmieniło przez ten tydzień....tzn powinno się coś zmienić...ale wyczytałam, że jak kobieta ma tyłozgięcie macicy to we wczesnej ciąży trudniej zobaczyć zarodek na usg...a ja mam tyłozgięcie...
Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie :)

Jagunia jeszcze jestem i Ty też jeszcze jesteś i będziemy razem do maja (tak trzeba myśleć). Ja idę na wizytę w czwartek...no ciekawe co się zmieniło przez ten tydzień....tzn powinno się coś zmienić...ale wyczytałam, że jak kobieta ma tyłozgięcie macicy to we wczesnej ciąży trudniej zobaczyć zarodek na usg...a ja mam tyłozgięcie...
Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie :)
Boziu,dobrze ze tak myslisz za nas dwie bo mi brak wiary.
Ja tez mam tylozgiecie:)
Genetycznie jestesmy przebadani,trombofilie wykluczone,wszystkie wymazy jakie sa mozliwe zrobione.Nie ma badania ktorego nie mam w segregatorze.Jesli to kolejny raz pech to sie chyba zapiszę odczarowanie:)
Bede w toba w czwartek:)

Ja Ci się w cale nie dziwie, że masz brak wiary, normalnie kobieta w ciąży ma różne myśli a co dopiero kobieta która przeszła wiele...Dzisiaj się okaże co i jak, jesteś silna :)

Cześć Dziewczyny! Piszę do Was, bo już nie wiem co mam myśleć :( Ostatni @ miała 15 sierpnia, cykle mam bardzo nieregularne 30-36 dni. Kochalam się z męzem od 24 do 28 sierpnia włącznie- robiłam w tych dniach testy owulacyjne i wyszło z nich że 27 zaczynała się owuacja. W tych dniach również bolały mnie strasznie sutki i śluz był taki jak na owulacje, jajniki mnie kuły. Niestety musieliśmy przerwać współżycie, ponieważ dostałam zapalenia i od 29 sierpnia przez 9 dni używałam globulek Gynalgin i stosowałam maść Pimafucort... W pt 9 września robiłam test i wyszedł negatywny. Dziś delikatnie pobolewał mnie brzuch i zauważyłam śluz o różowawym zabarwieniu. Nie wiem czy to objaw nadchodzącej miesiączki czy to tzw, plamienie implantacyjne. Wydaje mi się ze to plamienie powinno być wcześniej jeśli byłabym ciąży. Z pozostałych "objawów" to jedynie nabrzmiałe piersi, apetyt na słodycze.Objawy jak na @. Mam jeszcze 2 niezużyte testy ,ale nie chce ich robić ,żeby się nie zawieść :( Staramy się o dziecko dopiero od dwóch miesięcy, ale wiadomo jak każda para chciałaby żeby udało się już. staram się nie nakręcać, ale to silniejsze ode mnie. Czy mogę być w ciąży?

reklama
Do góry