reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Rany.

Ależ mam nerwa.
I to fryzurowego.
!!!

W środę byłam u fryzjera, podciąć włosy, bo już się nie układały i zastanawiam się cały czas, dlaczego w ogóle mi się nie układają po tym strzyżeniu. Wywijają, kosmos jakiś.
Prostuję, a tam.
Lewa strona dłuższa o kilka cm, prawa nie dość, że krótsza, to jeszcze posiepana na srylion długości.
Wyglądam, jakby odratowano mnie spod kosiarki.
A mówiłam - bez cieniowania: zapuszczam.
Teraz mam około roku w plecy na wyrównanie tych długości, ale tymczasem jestem pacjentką z sennego koszmaru Picasso.
W dodatku ustalone było, że dwa centymetry. Zatem, jak były za ramiona, to najdłuższe teraz do linii ramion.
Przód ma ok 5cm różnicy w długości i naprawdę koszmarnie pocharatany jest z jednej strony.
Zanim to odrośnie.
Zanim się wyrówna..
Za rok będę w tym samym miejscu, co 4 dni temu.
Ja rozumiem, że można spierdzielić fryzurę, ale można to chociaż zrobić symetrycznie!

Autentycznie jestem wściekła.
Tanio nie było.
Artystka co chwilę szpanowała swoim kunsztem.

Eh. :|

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Trochę mnie nie było... Tak jak pisałam miałam gości i na szczęście właśnie pojechali... Muszę przyznać że wymęczyłam się przez ten tydzień...
Wybaczcie że nie będę cytować...
Niestety coś mnie złapało - chyba z tego przemęczenia - i mam taki katar że momentami nie mogę oddychać [emoji22]
Jakoś udało mi się teraz zasnąć bo noc była tragiczna...

Czy ktaś z Was ma bądź kupiła wózek Roan Bass Soft?
Widziałam jeszcze nowość Hugo Amelis Love - nie wiem na który się zdecydować.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Reklamować podobno można, ale to albo poprawa fryzury (a naprawdę, gdyby miała teraz to wyrównywać, to zgubię jakieś 15cm - przy optymistycznej wizji - względem środy i będę biegać z grzybkiem powyżej linii brody), albo zwrot kosztów.
Nic mnie już nie uratuje. ;)
A dotknąć się artystce nie dam.

Piękny, luksusowy salon.
Luksusowa szefowa.
Luksusowe produkty wciskane na siłę.
I nerwica kobiety w ciąży. [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zrobiłam sobie ciepłą kąpiel wg zaleceń położnej i siedziałam dobre 40 min w wannie i bóle i skurcze przeszły bez nospy. Miejmy nadzieję, że będzie ok. Także chyba nie przekładam wizyty u gin na szybciej...

reklama
Do góry