reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
waraai
Ja będę dzwonić jutro i się umawiać. Ja jestem z Poznania to okaże się ile zdrożała od ostatniego porodu. U nas pierwsze spotkanie jest w szpitalu i oprowadza po szpitalu pokazuje co i jak. Opowiada co zabrać ze sobą i pamiętam ze ostatnio tez od razu o maściach na sutki opowiadała aby od początku smarować aby nie bolały i takie tak pierdy...
O, ja też z Poznania jestem.
Który szpital wybrałaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
U nas też pieniążki dajemy do ręki położnej. Wiecie co, mam wrażenie, że w naszych czasach ze wszystkiego już robią sobie biznes....
Olo32
No niestety masz rację :/U nas też pieniążki dajemy do ręki położnej. Wiecie co, mam wrażenie, że w naszych czasach ze wszystkiego już robią sobie biznes....
Klaudia_i_nikodem
I tak są gorsze rzeczy. U mnie np w miejscowości przyjmuje dalej lekarz, który był oskarżony o nielegalne aborcje. Sprawa była nawet w TVNie, policja zaszła go w jakimś mieszkaniu, zabezpieczyli nawet zwłoki tego maleństwa... I jest kierownikiem na oddziale ginekologiczno-polozniczym. Nieźle co?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32
O fak, to jest dopiero masakra :/I tak są gorsze rzeczy. U mnie np w miejscowości przyjmuje dalej lekarz, który był oskarżony o nielegalne aborcje. Sprawa była nawet w TVNie, policja zaszła go w jakimś mieszkaniu, zabezpieczyli nawet zwłoki tego maleństwa... I jest kierownikiem na oddziale ginekologiczno-polozniczym. Nieźle co?
reklama
waraai
Sw. Rodzinę na Jarochowskiego a Ty ?
Myślę nad Raszei (90%) i być może Lutycką.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom