reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Tak. Pani ma zarejestrowaną działalność. Tez się dziwiliśmy ze tak naprawdę pracuje na sprzęcie szpitalu, ale byliśmy zadowoleni więc nie wnikaliśmy jak to wszystko jest akceptowalne.

Ja będę dzwonić jutro i się umawiać. Ja jestem z Poznania to okaże się ile zdrożała od ostatniego porodu. U nas pierwsze spotkanie jest w szpitalu i oprowadza po szpitalu pokazuje co i jak. Opowiada co zabrać ze sobą i pamiętam ze ostatnio tez od razu o maściach na sutki opowiadała aby od początku smarować aby nie bolały i takie tak pierdy...:)

O, ja też z Poznania jestem. :)

Który szpital wybrałaś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I tak są gorsze rzeczy. U mnie np w miejscowości przyjmuje dalej lekarz, który był oskarżony o nielegalne aborcje. Sprawa była nawet w TVNie, policja zaszła go w jakimś mieszkaniu, zabezpieczyli nawet zwłoki tego maleństwa... I jest kierownikiem na oddziale ginekologiczno-polozniczym. Nieźle co?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

I tak są gorsze rzeczy. U mnie np w miejscowości przyjmuje dalej lekarz, który był oskarżony o nielegalne aborcje. Sprawa była nawet w TVNie, policja zaszła go w jakimś mieszkaniu, zabezpieczyli nawet zwłoki tego maleństwa... I jest kierownikiem na oddziale ginekologiczno-polozniczym. Nieźle co?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
O fak, to jest dopiero masakra :/

reklama
Do góry