reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Olo32, którą położną wybrałaś? Ja też planuje rodzić na Żelaznej, tam rodziłam poprzednie dzieci i za każdym razem miałam położną. Uważam, że warto ta kasę zapłacić, bardzo byłam zadowolona z jakosci.

reklama
Olo32, którą położną wybrałaś? Ja też planuje rodzić na Żelaznej, tam rodziłam poprzednie dzieci i za każdym razem miałam położną. Uważam, że warto ta kasę zapłacić, bardzo byłam zadowolona z jakosci.
Oooo dobrze wiedzieć, że polecasz i warto :) Rozmawiałam z panią Urszulą Tataj - Puzyną i polecała mi kilka położnych. Jako pierwszą panią Postek, ale już była zarezerwowana na ten termin. Druga w kolejności była pani Jolanta Miłek i z nią jestem umówiona :) A Ty już masz wybraną?

Ale jak to? Co się dzieje?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Od rana mocno bolała mnie głowa... później zaczęła z tyłu... doszły nudności, zawroty głowy i podwyższone ciśnienie... stwierdziliśmy że lepiej chuchać na zimne i pojechać na ip, a tam skierowali do szpitala..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podali mi leki, usiadłam na fotel, usg i ktg - wszytko oki... jutro jeszcze badania... chciałabym zasnąć ale w pokoju taki koncert z chrapaniem jakiego w życiu nie słyszałam [emoji53][emoji53][emoji53] o masakra...

Stopery do uszu! Znam temat niestety...
Ale fakt, zawsze lepiej jechać do szpitala jak coś się dzieje. Człowiek spokojniejszy.. Ja to w razie czego będę się musiała sama zawieźć, na poród chyba też. [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany.

Mieszkam w niskim bloku na spokojnym osiedlu. I to nie na patrerze. W klatkach zaś mamy domofony.
Jakieś pół godziny temu obudziło mnie takie solidne, szybkie walenie do drzwi. I spokój.
Usłyszałam tylko, jak ktoś biegnie jeszcze po schodach.
Serce mało nie wyskoczyło mi z piersi. [emoji33]
Młoda od razu też się obudziła i zaczęła mocno wiercić.
Waliło mi w klatce piersiowej, kawałek niżej waliła ona. [emoji6]

I teraz nie mogę zasnąć.
Za takie półtorej godziny powinnam wyjść do sklepu po bułki na śniadanie do szkoły dla syna, a boję się otworzyć drzwi. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Stopery do uszu! Znam temat niestety...
Ale fakt, zawsze lepiej jechać do szpitala jak coś się dzieje. Człowiek spokojniejszy.. Ja to w razie czego będę się musiała sama zawieźć, na poród chyba też. [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam że nie zostawia w szpitalu i nawet nie mam stoperów w domu... nigdy nie używałam... Ale teraz już kupię na bankowo...
A Ty koniecznie poproś o podwózkę zaufaną osobę [emoji6] samej mega ciężko...

reklama
Rany.

Mieszkam w niskim bloku na spokojnym osiedlu. I to nie na patrerze. W klatkach zaś mamy domofony.
Jakieś pół godziny temu obudziło mnie takie solidne, szybkie walenie do drzwi. I spokój.
Usłyszałam tylko, jak ktoś biegnie jeszcze po schodach.
Serce mało nie wyskoczyło mi z piersi. [emoji33]
Młoda od razu też się obudziła i zaczęła mocno wiercić.
Waliło mi w klatce piersiowej, kawałek niżej waliła ona. [emoji6]

I teraz nie mogę zasnąć.
Za takie półtorej godziny powinnam wyjść do sklepu po bułki na śniadanie do szkoły dla syna, a boję się otworzyć drzwi. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak z horroru [emoji51][emoji51][emoji51] ale spoko... to pewnie tylko ktoś się napił...

Do góry