Brownie1992
Moderator
Moze chociaż jeden wątek mi się udaTo był super pomysł z wątkiem wieloletnich staraczek. Ale się wzruszyłam czytając
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze chociaż jeden wątek mi się udaTo był super pomysł z wątkiem wieloletnich staraczek. Ale się wzruszyłam czytając
Ten też jest udany! Ja się tam świetnie bawię, kiedy zachęcasz nas do rozmówMoze chociaż jeden wątek mi się uda
Zgadzam się, super pomysł na podrzucanie tematów niezwiązanych ze staraniami, głowa może odpocząćTen też jest udany! Ja się tam świetnie bawię, kiedy zachęcasz nas do rozmów
Ale smutno, że tak mało ciążow ☹Ten też jest udany! Ja się tam świetnie bawię, kiedy zachęcasz nas do rozmów
To prawda, ale nie masz na to żadnego wpływu Po burzy zawsze przychodzi słońce i może akurat maj musiał być tym burzliwym miesiącem dla staraczekAle smutno, że tak mało ciążow ☹
Najważniejszy monitoring I robić to pod okiem lekarzaJa dziś zaczynam stymulację Aromkiem i mam stresa, tym bardziej, że jestem przeziębiona i biorę Neosine i się boję, że to wszystko popsuje
a tak to wiem, jak będę pod koniec brania mam dzwonićNajważniejszy monitoring I robić to pod okiem lekarza
zbiorowe odpuszczenie w maju = cionsze w czerwcuAle smutno, że tak mało ciążow ☹
Ja nie odpuszczam ! Czekam na @ i stymulacja cykl 2 rozpoczynamy. Dokupiłam Acard w ramach eksperymentu i będę żrećzbiorowe odpuszczenie w maju = cionsze w czerwcu