reklama
Avy
Fanka BB :)
Nie, nie, nie! Placki ziemniaczane tylko z cukremMoje ulubione danie to spaghetti
Ogólnie lubię makarony więc jakieś tagiathele z kurczakiem uwielbiam. Przekonałam się też do tarty ze szpinakiem, ale opracowanie idealnej tarty zajęło mi kilka miesięcy
Z zup to pomidorowa z makaronem oczywiście ❤ lubię też placki ziemniaczane z sosem kurkowym i polędwiczkę wieprzowa z suszonymi pomidorami.
aurii_orelii
od 3 do 7A od którego dc zaczynałaś i przez ile?
Charlotte9
Krew zalewa jak się patrzy na 1 stone.. Czerwono że aż w oczy razi
Kalendarzyk w tel domaga się wpisania okresu.. 3dni opóźnienia i ciekawi mnie ile jeszcze bo jak narazie to w ogóle jakoś nie czuje żeby miał zaraz nadejść. Oprócz pełniejszych piersi mam zero jakichkolwiek objawów i chyba zaczynam tęsknić za pms Może którejś z Was Letrozole, Ovarin albo Glucophage rozregulował albo wydłużył cykl? Jedyny plus z sytuacji jest taki że przesunie mi się owulacja, do tej pory przeżywałam że męża nie będzie bo ma wyjazd
Kalendarzyk w tel domaga się wpisania okresu.. 3dni opóźnienia i ciekawi mnie ile jeszcze bo jak narazie to w ogóle jakoś nie czuje żeby miał zaraz nadejść. Oprócz pełniejszych piersi mam zero jakichkolwiek objawów i chyba zaczynam tęsknić za pms Może którejś z Was Letrozole, Ovarin albo Glucophage rozregulował albo wydłużył cykl? Jedyny plus z sytuacji jest taki że przesunie mi się owulacja, do tej pory przeżywałam że męża nie będzie bo ma wyjazd
Charlotte9
A jeszcze, do tej pory bralam Acard na noc ale od nowego cyklu lekarz zamiast Acard kazał zacząć brać Naproxen po 1 tabl rano i wieczorem tyle że w necie dziewczyny piszą że nawet na ulotce jest napisane że może owulacje zaburzać Któraś z Was może brała?
Kejcik
Ufff, nadrobiłam wczoraj miałam bardzo zajęty i taki wyczerpujący emocjonalnie dzień… byłam u Siostry, jeżdżę do niej conajmniej raz w tygodniu oraz w weekend jeśli akurat mam wolny, żeby jej pomóc w opiece na dziećmi (7lat, prawie 2 lata i 9 miesięcy). Siostra jest obecnie na kosie z mężem - w ogóle się nie angażuje w opiekę, nie zajmuje się dzieciakami, spędza całe dnie poza domem. Siostra jest wykończona samodzielną opieką (maluchy HNB) oraz psychicznie zdołowana, że im się nie układa. Po drodze do niej rozmawiałam z mamą- kolejna ciąża wśród znajomych. Oczywiście uderzyła mnie. I skończyło się na tym, że weszłam do siostry płacząc z powodu braku dziecka, a ona płakała z powodu nadmiaru emocji związanych z posiadaniem dzieci jakie to życie jest głupie wysłałam siostrę na miasto i próbowałam się rozmówić ze szwagrem… stoi na stanowisku, że dzieci odebrały mu całą radość z życia i że nam zazdrości… ta rozmowa mnie wyczerpała tak, że wróciłam do domu i jakoś tak mechanicznie robiłam wszystkie czynności, jak jakaś odurzona. Nie pamietam co mąż do mnie mówił i w ogóle, jak się położyłam spać
Kejcik
fajny temat, taki lekkiMoje ulubione danie to spaghetti
Ogólnie lubię makarony więc jakieś tagiathele z kurczakiem uwielbiam. Przekonałam się też do tarty ze szpinakiem, ale opracowanie idealnej tarty zajęło mi kilka miesięcy
Z zup to pomidorowa z makaronem oczywiście ❤ lubię też placki ziemniaczane z sosem kurkowym i polędwiczkę wieprzowa z suszonymi pomidorami.
Moje ulubione śniadanko - kanapki z chleba razowego (2 sztuki) z masłem oczywiście, sałatą, szynką z indyka (obecnie jadam taką z serii pikok pure z lidla), do tego pomidorek malinowy (cały - właśnie zjadłam takiego ważącego 440g), sól i pieprz. W dni wolne od pracy dodatkowo szczypiorek lub drobno pokrojona cebulka. To mi się nigdy nie nudzi i się tym najadam
Z obiadkami różnie - kocham krewetki Link do: Krewetki z patelni z czosnkiem, natką i chili
takie jak wyżej ale mój osobisty kucharz przepyszne rzeczy robi zawsze, więc się nie ograniczam
Jedyne czego nie jem to baranina.
Mam jeszcze coś takiego, że zawsze po powrocie z wyjazdu muszę ugotować gar ogórkowej. Pomaga mi przywrócić organizm na właściwe tory po wakacyjnym obżarstwie
U
użytkownik 213578
Gość
Ja kocham tatara, carpaccio, steki i burgeryZ racji pms dziś temat jedzeniowy
Wasze ulubione potrawy, albo popisowe dania. Koniecznie wrzucajcie z przepisami. Czekam na polecajki
reklama