reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to jestem raczej wszystkożerna i zależy na co mam ochotę 😅
Jedyne czego nie jem od dziecka to masło i nie słodzę herbaty ani kawy 🤢 to mi nie przejdzie.
Nie mogę się też przekonać do hummusa. A tak to chyba wszystko zjem (oczywiście bez jakich robaków i dziwnych rzeczy 😅)

Dziś mam totalny zjazd emocjonalny, jutro będzie równe 5 tygodni od zabiegu a ja nie mam okresu i nic nie wskazuje aby się zbliżał. Okropnie mnie to dołuje, bo tak bardzo chciałabym już wrócić do starań, a tak to w tym tempie to ja nawet na czerwiec się nie załapie.

Ostatnia edycja:
Krew zalewa jak się patrzy na 1 stone.. Czerwono że aż w oczy razi 😕

Kalendarzyk w tel domaga się wpisania okresu.. 3dni opóźnienia i ciekawi mnie ile jeszcze bo jak narazie to w ogóle jakoś nie czuje żeby miał zaraz nadejść. Oprócz pełniejszych piersi mam zero jakichkolwiek objawów i chyba zaczynam tęsknić za pms 🤣 Może którejś z Was Letrozole, Ovarin albo Glucophage rozregulował albo wydłużył cykl? 🥴 Jedyny plus z sytuacji jest taki że przesunie mi się owulacja, do tej pory przeżywałam że męża nie będzie bo ma wyjazd 😅
Tak ja też po Lamecie czekam na @ i nie chce przyjść ale za to u mnie pms pełna para 😉

Hmm ciężko wybrać jedno ulubione danie 😅 na pewno uwielbiam makarony, czasami z mężem robimy swój własny domowy, do tego tylko jakiś dojrzewający ser i polane palonym masełkiem, samo zdrowie 🤤 ogólnie najbardziej lubię jedzenie które jak się w nim gmera to wydaje taki ciamlający dźwięk jak właśnie makaron z jakimś kremowym sosem albo risotto 😅 a ze zdrowszych i szybszych opcji to lubię ostatnio sobie robić sushi bowle - ryż doprawiony jak na sushi, porwane nori i dodatki jakie tylko mam w lodówce 😃

A placki ziemniaczane tylko z cukrem! ✌🏻

Łatwiej będzie jak napisze czego nie lubię 🤣 Popisowego Dania to chyba nie mam, mój stary kocha moje mielone z koperkiem 🤣🤣
Nie lubię dań na słodko. Wszelkie pierogi z jagodami, truskawkami, ryż z jabłkami i cynamonem, makaron z truskawkami, kasza manna z syropem, zupa owocowa, racuchy, naleśniki z twarogiem 🤢 Sama myśl przyprawia mnie o mdłości 😅
Ale to chyba głównie dlatego, że moja mama uwielbia takie jedzenie i w dzieciństwie byłam zmuszona często to jeść 😅

reklama
Do góry