nindziaa
Moderator
A co w ogóle daje Acard?Ja nie odpuszczam ! Czekam na @ i stymulacja cykl 2 rozpoczynamy. Dokupiłam Acard w ramach eksperymentu i będę żreć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co w ogóle daje Acard?Ja nie odpuszczam ! Czekam na @ i stymulacja cykl 2 rozpoczynamy. Dokupiłam Acard w ramach eksperymentu i będę żreć
Acard 75 czy 150?Ja nie odpuszczam ! Czekam na @ i stymulacja cykl 2 rozpoczynamy. Dokupiłam Acard w ramach eksperymentu i będę żreć
Na razie 75Acard 75 czy 150?
Najlepiej by Ci to wytłumaczyła Zazuu, ale ogólnie stosuje się przy zakrzepicy, mutacjach związanych z trombofilia, nawracających poronieniach. Ale np u Bolilol pomaga na migreny. Pomaga na ukrwienie endometrium. Część lekarzy daje profilaktycznie jako wspomagacz przy staraniachA co w ogóle daje Acard?
Prosze mi tu trzonować żeby wysikać 31 maja II kreskiZobacz załącznik 1527444
Może jednak jest dla mnie jeszcze nadzieja w tym cyklu. Dziś 20dc. Ciekawe czy będzie owu z tego leniwego pęcherzyka, a jeśli tak, to czy cykl mi się wydłuży...
Prosze mi tu trzonować żeby wysikać 31 maja II kreski
A jak to się ma do skutków ubocznych? Np od dziś 10dc zaczynam brać acard i mam pozytywny test, kiedy się go odstawia, jeśli tylko profilaktycznie się go brało? Bo jeden lekarz zalecił mi brać pozostsli kręcili głową po co? I na podstawie wyników z krwi, kazali odstawić.Najlepiej by Ci to wytłumaczyła Zazuu, ale ogólnie stosuje się przy zakrzepicy, mutacjach związanych z trombofilia, nawracających poronieniach. Ale np u Bolilol pomaga na migreny. Pomaga na ukrwienie endometrium. Część lekarzy daje profilaktycznie jako wspomagacz przy staraniach