reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć,
mam pytanie do tych które z Was przyjmują letrozol ale normalnie owulują i uzyskały więcje niż 1 pęcherzyk. jaką dawkę miałyście, przy ile trwających cyklach i przez ile dni przyjmowałyście letrozol?
Przy cyklach 28-dniowych brałam od 3 do 7dc na noc 1 tab. - miałam wtedy 2 pecherzyki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć! Człowiek po całym dniu pracy nadrabia te kilkadziesiąt stron i finalnie jak chce coś napisać, to zasypia z telefonem w ręce. 😅 Btw czy tylko ja czytam zawsze w odwrotnej kolejności - od ostatniej strony? 😄

Odnośnie jedzenia, to ja lubię piec i gotować, ale muszę mieć do tego idealne warunki: czyli najlepiej pusty dom i nikogo wokół. Nienawidzę, gdy ktoś mi przeszkadza albo krząta się po kuchni. Ostatnio mam jakąś niemoc i w ogóle nie chce mi się gotować.

ja mam spoko bratowe :D
moje też są w gruncie rzeczy spoko i traktuję je jak siostry 😅 ALE🤣 jedna jest troszkę mało błyskotliwa, a druga totalnie nie umie się odnaleźć w sytuacji mojej niepłodności i ciągle popełnia jakieś gafy na tym polu🙄 w sensie niezamierzenie sprawia mi przykrość, poza tym są git i mamy sztamę😃 właśnie planujemy kolejny wspólny babski wyjazd

Moje ulubione danie to spaghetti 😍
Ogólnie lubię makarony więc jakieś tagiathele z kurczakiem uwielbiam. Przekonałam się też do tarty ze szpinakiem, ale opracowanie idealnej tarty zajęło mi kilka miesięcy 😅
Z zup to pomidorowa z makaronem oczywiście ❤ lubię też placki ziemniaczane z sosem kurkowym i polędwiczkę wieprzowa z suszonymi pomidorami. 😁

reklama
Do góry