reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć,
mam pytanie do tych które z Was przyjmują letrozol ale normalnie owulują i uzyskały więcje niż 1 pęcherzyk. jaką dawkę miałyście, przy ile trwających cyklach i przez ile dni przyjmowałyście letrozol?
Mam swoje owulacje, mialam przed iui lamette 1x1. Mialam 2 pęcherzyki, ale ostatecznie pękł- po ovi - tylko jeden.
Od kolejnego cyklu znowu będę brała, zobaczymy co wyrośnie.

Z racji pms dziś temat jedzeniowy 😁
Wasze ulubione potrawy, albo popisowe dania. Koniecznie wrzucajcie z przepisami. Czekam na polecajki 🤩
O rany! Toż to temat rzeka ;) Bardzo lubię gotować, piec, wędzić :) Nie mam żadnego takiego dania top of the top. To chyba zależy od rodzaju posiłku i nastroju. Największym hitem według gości jest zawsze tort bezowy z kremem i malinami :)

Brałam Lamette 2x1 mimo swoich owulacji. Z regularnych cykli 28, pierwszy miałam 34, a następne się skracały, najkrótszy cykl trwał 25 dni. Przy stymulacji miałam minimum 2 pęcherzyki, później zawsze po 3 albo na jednym jajniku, albo np dwa na perawym i jeden na lewym. Zawsze pękały wszystkie.

Kilku dniowy zawrot glowy, ile moglam to podczytalam, ale nie pisalam bo brak czasu . Teraz wchodze na forum a tu JeB 550 stron…. 🙈🙈🙈🙈

Ja używam z Brossa na mrowki, psikacz. Wale futryny i sciany od zewnatrz. Umierajà i nie przychodzą💪

Jak to przeczytalam z tymi sledziami to przypomnial mi sie jeden z tych programow w tv, randka w ciemno czy jakos tak i byla tam laska, zapytana o to jakie lubi ryby, odpowiedziała że -FILETY 😂😂😂

Mój wie, nie komentuje, ale tez nie opowiadam mu za wiele.

Mam to samo🙈 musze poprawiac np z - nie zgadzam sie na usmiechnieta minke 😂😂

Ja za opis na gadu gadu, ( wypisal jakies bzdury o mnie) zajebalam chlopakowi liscia w szkole🙈 napierdalalam sie z chlopakami, Matki przychodzily do mojej mamy skarżyć, ze Kasia sie bije 🙈😂

z siostrą…. 8 lat starsza, lała mnie z liscia a ja mlodsza to gryzłam ją do krwi🙈
W szkole kopalismy sie z buta🙈 dramat 😂😂😂😂 Brat mnie tak popchal ze prawie potluklam szybe w drzwiach balkonowych 😂
My mieliśmy kiedyś takie drzwi z szybą, kuzyn mnie tak popchnął w przedpokoju, że w nie wleciałam rozbijając tę szybę i znalazłam się w pokoju 😂

reklama
Brałam Lamette 2x1 mimo swoich owulacji. Z regularnych cykli 28, pierwszy miałam 34, a następne się skracały, najkrótszy cykl trwał 25 dni. Przy stymulacji miałam minimum 2 pęcherzyki, później zawsze po 3 albo na jednym jajniku, albo np dwa na perawym i jeden na lewym. Zawsze pękały wszystkie.
A od którego dc zaczynałaś i przez ile?

Do góry