reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć,
mam pytanie do tych które z Was przyjmują letrozol ale normalnie owulują i uzyskały więcje niż 1 pęcherzyk. jaką dawkę miałyście, przy ile trwających cyklach i przez ile dni przyjmowałyście letrozol?
Mam swoje owulacje, mialam przed iui lamette 1x1. Mialam 2 pęcherzyki, ale ostatecznie pękł- po ovi - tylko jeden.
Od kolejnego cyklu znowu będę brała, zobaczymy co wyrośnie.

Z racji pms dziś temat jedzeniowy 😁
Wasze ulubione potrawy, albo popisowe dania. Koniecznie wrzucajcie z przepisami. Czekam na polecajki 🤩
O rany! Toż to temat rzeka ;) Bardzo lubię gotować, piec, wędzić :) Nie mam żadnego takiego dania top of the top. To chyba zależy od rodzaju posiłku i nastroju. Największym hitem według gości jest zawsze tort bezowy z kremem i malinami :)

Brałam Lamette 2x1 mimo swoich owulacji. Z regularnych cykli 28, pierwszy miałam 34, a następne się skracały, najkrótszy cykl trwał 25 dni. Przy stymulacji miałam minimum 2 pęcherzyki, później zawsze po 3 albo na jednym jajniku, albo np dwa na perawym i jeden na lewym. Zawsze pękały wszystkie.

Kilku dniowy zawrot glowy, ile moglam to podczytalam, ale nie pisalam bo brak czasu . Teraz wchodze na forum a tu JeB 550 stron…. 🙈🙈🙈🙈

Ja używam z Brossa na mrowki, psikacz. Wale futryny i sciany od zewnatrz. Umierajà i nie przychodzą💪

Jak to przeczytalam z tymi sledziami to przypomnial mi sie jeden z tych programow w tv, randka w ciemno czy jakos tak i byla tam laska, zapytana o to jakie lubi ryby, odpowiedziała że -FILETY 😂😂😂

Mój wie, nie komentuje, ale tez nie opowiadam mu za wiele.

Mam to samo🙈 musze poprawiac np z - nie zgadzam sie na usmiechnieta minke 😂😂

Ja za opis na gadu gadu, ( wypisal jakies bzdury o mnie) zajebalam chlopakowi liscia w szkole🙈 napierdalalam sie z chlopakami, Matki przychodzily do mojej mamy skarżyć, ze Kasia sie bije 🙈😂

z siostrą…. 8 lat starsza, lała mnie z liscia a ja mlodsza to gryzłam ją do krwi🙈
W szkole kopalismy sie z buta🙈 dramat 😂😂😂😂 Brat mnie tak popchal ze prawie potluklam szybe w drzwiach balkonowych 😂
My mieliśmy kiedyś takie drzwi z szybą, kuzyn mnie tak popchnął w przedpokoju, że w nie wleciałam rozbijając tę szybę i znalazłam się w pokoju 😂

reklama
Brałam Lamette 2x1 mimo swoich owulacji. Z regularnych cykli 28, pierwszy miałam 34, a następne się skracały, najkrótszy cykl trwał 25 dni. Przy stymulacji miałam minimum 2 pęcherzyki, później zawsze po 3 albo na jednym jajniku, albo np dwa na perawym i jeden na lewym. Zawsze pękały wszystkie.
A od którego dc zaczynałaś i przez ile?

Do góry