reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć,
mam pytanie do tych które z Was przyjmują letrozol ale normalnie owulują i uzyskały więcje niż 1 pęcherzyk. jaką dawkę miałyście, przy ile trwających cyklach i przez ile dni przyjmowałyście letrozol?
Mnie się przyda, bo owuuluję, ale nie na ten jajnik co trzeba🥲 i w lipcu gin chce mi wprowadzić letrozol, by pobudzić mojego lewego leniuszka

reklama
Cześć,
mam pytanie do tych które z Was przyjmują letrozol ale normalnie owulują i uzyskały więcje niż 1 pęcherzyk. jaką dawkę miałyście, przy ile trwających cyklach i przez ile dni przyjmowałyście letrozol?
Ja nie miałam 2 pęcherzyków pękniętych, ale jeden był prawie prawie niedużo mi brakło. Brałam 1x1 po 2.5 mg przez 1-5 dc. Jak w końcu dostanę okres to mam brać dawkę dwa razy większa, będę dawała znać jak pęcherzyki po tym rosną 🙂

Ja nie miałam 2 pęcherzyków pękniętych, ale jeden był prawie prawie niedużo mi brakło. Brałam 1x1 po 2.5 mg przez 1-5 dc. Jak w końcu dostanę okres to mam brać dawkę dwa razy większa, będę dawała znać jak pęcherzyki po tym rosną 🙂
A od kiedy liczycie ten 1dc - od plamienia już czy jak się porządnie rozkręci?

Pamiętam jak rok temu w maju byłam zafiksowana, że na pewno jestem w ciąży mimo, że test był blady: okres mi się spóźniał, miałam duże cyce, byłam cała nabrzmiała. Okres pierwszy raz spóźnił mi się aż tydzień, to mogłam świrować, prawda? 😅 Sprawdzałam szyjkę i jej ułożenie, było mi zimno wieczorami... Wiedziałam, że jestem w ciąży, tym bardziej, że dzień matki po drodze 😵‍💫 latałam nad ziemią.
Po tym miesiącu, jak już spadłam z wielkim hukiem, obiecałam sobie, że nigdy więcej tego sobie nie zrobię. 🤯
Po tym byłam psychicznie wrakiem.
Takze jak komuś się spóźnia okres to od razu współczuję. Niech przychodzi ten 1dc!!
Ja w ostatnim cyklu też byłam święcie przekonana, ze to ten cykl. Rozczarowanie trwało nie dluzej jak dwa dni - na szczęście szybko się adaptuje do faktów🤣

reklama
Do góry