reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to teraz z wszystkimi pracami domowymi tzw. mokrymi (czyli naczynia, gotowanie, pranie i inne różności, które wymagają grzebania w wodzie) mam luksus, bo przejął je mój chłop. Ja kontuzjowana więc nie mogę :D :D :D
Ale Ci super , jednak uraz wyszedł Ci przynajmniej w tym względzie na dobre😁
Oczywiście nie licząc cierpienia

Ja mam na telefonie dwie gierki i sobie układam klocki, gromadzę punkty a potem dekoruje różne pokoje ;)
Ja lubię Dead by Daylight 🫣 taki survival horror, możesz być zabijaką albo uciekinierem 😁 bardzo fajne, jak masz wkurwa, chcesz się wyżyć 😬 ja wtedy włączam killera i od razu dzień lepszy (brzmi trochę psychopatycznie 🫣😬) 🙄

O Jezu od tej pogody to depresji można dostać... ja się zmusiłąm do treninngu, nie wiem jakimi siłami. Ale zrobiłam. Trochę ogarniam chate, bo lubię wracać do czystego mieszkania. No i pakowanie, ogarnainie, a potem kąpiel w pianie i relaks!
Wyjeżdżaj już z tej deszczowej Polski! Życzę udanego urlopu z drinkami pod palemkami 🍹🌴 zapomnij o codziennych obowiązkach, oczyść głowę i wracaj szybko do nas z dzieciuszkiem w brzuchalu 🫶🏻

reklama
a co jecie po treningach? Macie swoje ulubione jedzonko?
Ja trening robię późno zazwyczaj między 18 a 19 i trwają 1.5 h plus droga do domu więc już nic nie jem po , bo za późno . Wracam, kąpie się i pije zieloną herbatę.
A jak robię wcześniej, to jem potem garstkę orzechów zazwyczaj, pistacje albo brazylijskie, jakiś jogurt bez cukrowy albo coś z jajkami, na miękko, na twardo jajecznica, bo uwielbiam jajka od maleńkości pod każdą postacią😆

Do góry