reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to teraz z wszystkimi pracami domowymi tzw. mokrymi (czyli naczynia, gotowanie, pranie i inne różności, które wymagają grzebania w wodzie) mam luksus, bo przejął je mój chłop. Ja kontuzjowana więc nie mogę :D :D :D
Ale Ci super , jednak uraz wyszedł Ci przynajmniej w tym względzie na dobre😁
Oczywiście nie licząc cierpienia

Ja mam na telefonie dwie gierki i sobie układam klocki, gromadzę punkty a potem dekoruje różne pokoje ;)
Ja lubię Dead by Daylight 🫣 taki survival horror, możesz być zabijaką albo uciekinierem 😁 bardzo fajne, jak masz wkurwa, chcesz się wyżyć 😬 ja wtedy włączam killera i od razu dzień lepszy (brzmi trochę psychopatycznie 🫣😬) 🙄

O Jezu od tej pogody to depresji można dostać... ja się zmusiłąm do treninngu, nie wiem jakimi siłami. Ale zrobiłam. Trochę ogarniam chate, bo lubię wracać do czystego mieszkania. No i pakowanie, ogarnainie, a potem kąpiel w pianie i relaks!
Wyjeżdżaj już z tej deszczowej Polski! Życzę udanego urlopu z drinkami pod palemkami 🍹🌴 zapomnij o codziennych obowiązkach, oczyść głowę i wracaj szybko do nas z dzieciuszkiem w brzuchalu 🫶🏻

reklama
a co jecie po treningach? Macie swoje ulubione jedzonko?
Ja trening robię późno zazwyczaj między 18 a 19 i trwają 1.5 h plus droga do domu więc już nic nie jem po , bo za późno . Wracam, kąpie się i pije zieloną herbatę.
A jak robię wcześniej, to jem potem garstkę orzechów zazwyczaj, pistacje albo brazylijskie, jakiś jogurt bez cukrowy albo coś z jajkami, na miękko, na twardo jajecznica, bo uwielbiam jajka od maleńkości pod każdą postacią😆

Do góry