reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja w ogole noe trenuje 🙃
Ale mam plan zacząć. Tylko lenistwo mnie pokonuje....

W co grasz? Ja mam home design i project makeover

Zyjesz w nieświadomości jakie jest nasienie u Was, więc jeśli jest dobre - jakieś szanse mogą być. Małe, ale mogą być;)
Ja gram w Homescapes, stara gra ale jakoś lubię i Royal match, takie bardzo proste zabijacze czasu.

Ej kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem😅? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej 😅
Hm, z tego, co kojarzę, to temperaturę mierzysz codziennie rano po przebudzeniu o tej samej porze, w pochwie lub pod językiem. W fazie lutelanej temperatura jest wyższa, bodajże spada 2-3 dni przed okresem. Proszę mądre głowy o poprawienie jak napisałam głupoty 🦉😘

nooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
Ja waże 63, a wygladam na dużo więcej. Ty masz super figurę 😊
Wolałabym ważyć więcej, a wyglądać szczuplej 🤣

nooo ja mam szczęście, że rzeczywiście jestem dość szczupła i ne muszę chudnąć. Ale moja waga mi nie odpowiada, bo podejrzewam, że jak ktoś słyszy o kobiecie 68 kg to nie ma przed oczami szczupłej osoby. A jestem!
Dużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki 🐷 udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię 🙄 górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i uda 😓
A moja siostra znowu jest o 12 cm ode mnie wyższa, wazy więcej niż ja i wygląda na szczuplejszą ode mnie 😢 świat nie jest sprawiedliwy XD

Ej kupiłam sobie termometr owulacyjny. Do monitoringu cyklu. Pierwszy raz. Mierze temperaturę i mam 37,54. Czy to jest kuźwa normalne przed okresem😅? Sory, ale akurat o mierzeniu wiem najmniej 😅
A mierzylas rano przed wstaniem z lozka?
Ja mialam dwa razy wystrzał temperatury a kolejny dzień @, a tak zazwyczaj raczej spada do 36.6

Ostatnia edycja:
reklama
Dużo zależy też od wzrostu. Ja mam 163 i startowałam z wagą właśnie 68 kilo. Nóżki mialam krótkie (dalej mam XD) i grubiutkie jak u świnki 🐷 udało mi się zrzucić 10 cm z ud i tu jestem najbardziej rozbudowana, czego w sobie nie lubię 🙄 górę mam taką filigranową można powiedzieć, nie tyję w cyckach, brzuchu, talii. Zawsze wszystko idzie mi w doopę i uda 😓
A moja siostra znowu jest o 12 cm ode mnie wyższa, wazy więcej niż ja i wygląda na szczuplejszą ode mnie 😢 świat nie jest sprawiedliwy XD
no ja mam 173 do tego mam taką dość zbitą sylwetkę, bo te 4 lata na rurze zrobił swoje

Do góry