reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Nasz znajomy po pół roku znajomości z dziewczyną zaczął się z nią starać o dziecko. Młodzi ludzie, przed 30 ale ona chciała już, ponieważ podobno ma PCOS i możliwe, że nigdy nie będzie mieć dzieci. Warto dodać, że to są - delikatnie mówiąc - niezbyt rozgarnięci ludzie.
Zaszła w tym samym miesiącu co ja, tylko u nich realnie to był może 2 cs.
On w przeszłości stracił prawko za alkohol, do teraz zresztą często pije. Są razem ledwo z 10 miesięcy, może mniej. Ona nic o ciąży nie wie, dała sobie wmówić że z betą 200 była widoczna już ciąża na USG i to ja wyprowadzałam ich z błędu.
Unikam z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Nie dam rady po prostu.

Niedługo zaczną pytać czy po seksie oralnym można być w cionszy
Wg jej teori tldo ciąży wystarczy kontakt ze sperma.
Wiec przesłanka spełniona
oral GIF

Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣
Zabawiając tych wszystkich polskich wieśniaków jakoś odreagować muszą... tym bardziej, że są tam po kilka miesięcy ;)

To co sex wtopy temat na dziś? 🤣
ja mam tylko jedną- kiedyś mnie i męża (wtedy jeszcze chłopaka) nakryła na bzykaniu teściowa, weszła do pokoju, zrobiła oczy i wyszła. Aleeee było mi potem wstyd 🙈
Aaaa jeszcze, dziadek męża (chłopaka wtedy) wszedł do (swojego w dodatku) pokoju jak robiłam mu loda.. Hardkor był bo to było już pod koniec więc nic nie mogłam wypluć na ręcę 🤣 No ale weszła konkretna porcja białka 🤣

reklama
W podrozy poślubnej zamarzył nam się sex na plaży. Ciemno, pusto, były leżaki. No to dawaj. Jak była pozycja od tyłu, ja stałam oparta o leżak i nagle się złożył, ja wpadłam do środka leżaka a na samym końcu składania tą metalową obrzeżą dostałam w łeb. Wyjśc z niego nie mogłam bo te leżaki na plażach są ciężkie, a stary zamiast mi pomóc miał beke :D do dzisiaj się z tego śmiejemy :D

Do góry