Brownie1992
Moderator
Mi się też podobały wczorajsze historie zaręczynoweKocham to czytać xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się też podobały wczorajsze historie zaręczynoweKocham to czytać xd
Ja też nie wiem, ale ogłaszam Cię oficjalnie Przypałuno nie wiem czy się cieeszyć czy nie...
Co się dzieje? Migrena?nie śpię niestety, mam słaby dzień po prostu
dwa storiski dalejBrzmi to jak zadanie z matematyki na maturze
tak, tak, u Was wiem, że ok ale właśnie nie pamiętałam jak uU nas androlog powiedzial, że nasienie jest okej... Moja gine tez oglądała przed stymulacją i też stwierdziła, że wyniki dobre.
moja koleżanka straciła ciążę. Nawet nie wiedziałam, że w niej jest, jeszcze nie mówiła, ale jak do mnie rano zadzwoniła z tą informacją, to nogi się pode mną ugięły, a serce roztrzaskało się na milion kawałków.Co się dzieje? Migrena?
Z perspektywy czasu jestem na siebie zła, że tyle czekałam z decyzją o dzieciach... zawsze chcialam mieć 3 dzieci, a prawdopodobnie się nie uda. 35 prawie na karku, mąż 37 z groszami.... ehhhh mam pmsa chyba ;(Piona sądząc po nicku jesteś 92, ja tak samo cały czas się porównuję do mojej szwagierki, która w wieku 33 lat urodziła już trzecie dziecko… a ja 31 na karku i jeszcze żadnego na pokładzie
w tym miejscu chciałabym się pochwalić, że moja bratowa, matka dwójki dzieci, lat 34, skończone studia, nie żeby jakaś wyrwana z jaskini, nie wie co to jest endometrium (mimo, ze ma endometriozę teraz) ani co to jest owulacja i na czym polega. Kilka lat temu przy ognisku była rozmowa na temat tamponów. I ona mówi, ze nie lubi bo dużo sika i ją to wkurza, że musi za każdym razem wyjmować!!!! Dacie wiarę? Dorosła kobieta była przekonana, że jej tampon sikami nasiąknie jeśli go nie wyjmie myślała też, że śledź nie jest rybą a osobnym gatunkiem morskiego stworzenia „śledź to śledź, nie ryba”… wstyd mi za nią odkąd nosi nasze nazwiskoAlbo troll albo jakąś nastolatka.
Bo jeśli tak myśli dorosła kobieta to cycki opadają