reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Brzmi to jak zadanie z matematyki na maturze 🤣🤬

Załączniki

• IMG_9522.jpeg
    IMG_9522.jpeg
    76,7 KB · Wyświetleń: 68
Piona 🫶🏻 sądząc po nicku jesteś 92, ja tak samo 🥺 cały czas się porównuję do mojej szwagierki, która w wieku 33 lat urodziła już trzecie dziecko… a ja 31 na karku i jeszcze żadnego na pokładzie 😢
Z perspektywy czasu jestem na siebie zła, że tyle czekałam z decyzją o dzieciach... zawsze chcialam mieć 3 dzieci, a prawdopodobnie się nie uda. 35 prawie na karku, mąż 37 z groszami.... ehhhh mam pmsa chyba ;(

reklama
Albo troll albo jakąś nastolatka.
Bo jeśli tak myśli dorosła kobieta to cycki opadają 🤣
w tym miejscu chciałabym się pochwalić, że moja bratowa, matka dwójki dzieci, lat 34, skończone studia, nie żeby jakaś wyrwana z jaskini, nie wie co to jest endometrium (mimo, ze ma endometriozę teraz) ani co to jest owulacja i na czym polega. Kilka lat temu przy ognisku była rozmowa na temat tamponów. I ona mówi, ze nie lubi bo dużo sika i ją to wkurza, że musi za każdym razem wyjmować!!!! Dacie wiarę? Dorosła kobieta była przekonana, że jej tampon sikami nasiąknie jeśli go nie wyjmie🤦🏼‍♀️ myślała też, że śledź nie jest rybą a osobnym gatunkiem morskiego stworzenia „śledź to śledź, nie ryba”… wstyd mi za nią odkąd nosi nasze nazwisko

Do góry