reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja tez białe majty :D nniesprawiedliwe jest to, że jak kobiecie się wydaje, że jest w ciąży bo ma JAKIŚ objaw i liczy na to, że @ nie przyjdzie to nagle jeb z dzidy @ niespodziewanie zza winkla. A jak kobieta czeka żeby już przyszła to ni ch ja :D
Ja też wczoraj trening, trzoning, gorący prysznic. **** dalej @ nie ma. Jajniki bolą i się tylko wkurzam

Przypomniał mi się taki filmik „kąpała się w wodzie po ojcu i tez zaszła w ciąże” 🤣🤣🤣🤣🤣
była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣

Ja dwa lata temu byłam w ciąży, bratowa również zaszła w ciążę, o czym dowiedziałam się w dniu mojego poronienia (brat z bratową nie wiedzieli że bylam w ciąży, a oni szybko z tym wyszli na forum). Nie było mi przykro, że ona była w ciąży, ale nie widziałam jej przez ten okres i zaraz obchodzą pierwszy roczek. Dla mnie to o tyle ciężkie, że nie umiem pójść dalej i to przypomina mi o stracie, z którą nie umiem sobie poradzić mimo terapii. Może ze względu na wiek, że to może była ostatnia szansa. Nie wiem, ale cieszę się z nimi a jednocześnie mam żal do losu.
Przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Nawet trudno mi cos napisać. Ale nie poddawaj się. 🥰 musi w końcu wyjsc słońce. Trzeba mieć ta nadzieję 😊

Mam takiego kolegę, który rozstał się z dziewczyną. Ale ona po paru miesiącach od rozstania zaprosiła go na kolacje w ramach przeprosin i takie tam pierdu pierdu. Oczywiście bzyknęli się, a ona zaszła 🤣
Kurczę to jest takie jakby powszechne 🤣
Znam wiele takich osób, związek po 7-8 lat, rozstanie i po kilku miesiącach lub nawet nie ciąża w nowym związku.
Taka moja bliższa koleżanka tak zaszła a z poprzednim facetem się starali i nic, nawet się badali to on nasienie spoko a ona policystyczne jajniki. A jednak z innym facetem się udało i to szybko

była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣
Smutne jest to, ze jak edukacja seksualna będzie dalej podupadać, to znowu ludzie zaczną w takie bzdury wierzyć 😏

Mam takiego kolegę, który rozstał się z dziewczyną. Ale ona po paru miesiącach od rozstania zaprosiła go na kolacje w ramach przeprosin i takie tam pierdu pierdu. Oczywiście bzyknęli się, a ona zaszła 🤣
Też znam kilka takich zasłyszanych historii... ale dla równowagi jedni znajomi, którzy jakiś czas temu ogłosili ciąże starali się z 2,5-3 lat i ta dziewczyna mi powiedziała "że już nie miała siły, bo jej facet bardzo chciał tego dziecka i codziennie nalegał na seks" a ona już była tym przemęczona... więc też sobie wyobrażam, że nie było to zbyt łatwe. A mąż mi zdał ostatnio relacje od jego kolegi co też zaszli niedawno i starali się z dwa lata "Stary, już mi jaja odpadały, bo ciągle trzeba było się ruchać, udało się wtedy na działce, nad głową X, więc X będzie wybierał imię" faceci.... xd

reklama
Do góry