reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja tez białe majty :D nniesprawiedliwe jest to, że jak kobiecie się wydaje, że jest w ciąży bo ma JAKIŚ objaw i liczy na to, że @ nie przyjdzie to nagle jeb z dzidy @ niespodziewanie zza winkla. A jak kobieta czeka żeby już przyszła to ni ch ja :D
Ja też wczoraj trening, trzoning, gorący prysznic. **** dalej @ nie ma. Jajniki bolą i się tylko wkurzam

Przypomniał mi się taki filmik „kąpała się w wodzie po ojcu i tez zaszła w ciąże” 🤣🤣🤣🤣🤣
była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣

Ja dwa lata temu byłam w ciąży, bratowa również zaszła w ciążę, o czym dowiedziałam się w dniu mojego poronienia (brat z bratową nie wiedzieli że bylam w ciąży, a oni szybko z tym wyszli na forum). Nie było mi przykro, że ona była w ciąży, ale nie widziałam jej przez ten okres i zaraz obchodzą pierwszy roczek. Dla mnie to o tyle ciężkie, że nie umiem pójść dalej i to przypomina mi o stracie, z którą nie umiem sobie poradzić mimo terapii. Może ze względu na wiek, że to może była ostatnia szansa. Nie wiem, ale cieszę się z nimi a jednocześnie mam żal do losu.
Przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Nawet trudno mi cos napisać. Ale nie poddawaj się. 🥰 musi w końcu wyjsc słońce. Trzeba mieć ta nadzieję 😊

Mam takiego kolegę, który rozstał się z dziewczyną. Ale ona po paru miesiącach od rozstania zaprosiła go na kolacje w ramach przeprosin i takie tam pierdu pierdu. Oczywiście bzyknęli się, a ona zaszła 🤣
Kurczę to jest takie jakby powszechne 🤣
Znam wiele takich osób, związek po 7-8 lat, rozstanie i po kilku miesiącach lub nawet nie ciąża w nowym związku.
Taka moja bliższa koleżanka tak zaszła a z poprzednim facetem się starali i nic, nawet się badali to on nasienie spoko a ona policystyczne jajniki. A jednak z innym facetem się udało i to szybko

była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣
Smutne jest to, ze jak edukacja seksualna będzie dalej podupadać, to znowu ludzie zaczną w takie bzdury wierzyć 😏

Mam takiego kolegę, który rozstał się z dziewczyną. Ale ona po paru miesiącach od rozstania zaprosiła go na kolacje w ramach przeprosin i takie tam pierdu pierdu. Oczywiście bzyknęli się, a ona zaszła 🤣
Też znam kilka takich zasłyszanych historii... ale dla równowagi jedni znajomi, którzy jakiś czas temu ogłosili ciąże starali się z 2,5-3 lat i ta dziewczyna mi powiedziała "że już nie miała siły, bo jej facet bardzo chciał tego dziecka i codziennie nalegał na seks" a ona już była tym przemęczona... więc też sobie wyobrażam, że nie było to zbyt łatwe. A mąż mi zdał ostatnio relacje od jego kolegi co też zaszli niedawno i starali się z dwa lata "Stary, już mi jaja odpadały, bo ciągle trzeba było się ruchać, udało się wtedy na działce, nad głową X, więc X będzie wybierał imię" faceci.... xd

reklama
Do góry