reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Wiecie, ale dla wielu ludzi, jak nie wiekszości to zajście w ciaże to jest jeden strzał i tyle.
Był tu na forum temat "zdrowe pary ile się staraliście?" i tam większość 1,2 cykle.
Ja ze swoją pierwszą ciążą wpadłam. Wcześniej nie chciałam mieć obasolutnie dzieci. Na pierwszym usg chciałam już schodzić, a lekarz mówi, żebym zaczekała, bo musi sprawdzić, czy to aby na pewno pojedyncza ciąża. Zrobiło mi się wtedy słabo, a dziś żałuję, że jednak nie była bliźniacza ;)

Też znam kilka takich zasłyszanych historii... ale dla równowagi jedni znajomi, którzy jakiś czas temu ogłosili ciąże starali się z 2,5-3 lat i ta dziewczyna mi powiedziała "że już nie miała siły, bo jej facet bardzo chciał tego dziecka i codziennie nalegał na seks" a ona już była tym przemęczona... więc też sobie wyobrażam, że nie było to zbyt łatwe. A mąż mi zdał ostatnio relacje od jego kolegi co też zaszli niedawno i starali się z dwa lata "Stary, już mi jaja odpadały, bo ciągle trzeba było się ruchać, udało się wtedy na działce, nad głową X, więc X będzie wybierał imię" faceci.... xd
kto to był ten X? :D

Obsługa hotelu to się spuszczała na pewno ale nie do basenu 🤣🤣
Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣

Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣
Taaak, też wiele znam takich historii - animatorzy to jedno wielkie sex party 😂

reklama
Do góry