reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Wiecie, ale dla wielu ludzi, jak nie wiekszości to zajście w ciaże to jest jeden strzał i tyle.
Był tu na forum temat "zdrowe pary ile się staraliście?" i tam większość 1,2 cykle.
Ja ze swoją pierwszą ciążą wpadłam. Wcześniej nie chciałam mieć obasolutnie dzieci. Na pierwszym usg chciałam już schodzić, a lekarz mówi, żebym zaczekała, bo musi sprawdzić, czy to aby na pewno pojedyncza ciąża. Zrobiło mi się wtedy słabo, a dziś żałuję, że jednak nie była bliźniacza ;)

Też znam kilka takich zasłyszanych historii... ale dla równowagi jedni znajomi, którzy jakiś czas temu ogłosili ciąże starali się z 2,5-3 lat i ta dziewczyna mi powiedziała "że już nie miała siły, bo jej facet bardzo chciał tego dziecka i codziennie nalegał na seks" a ona już była tym przemęczona... więc też sobie wyobrażam, że nie było to zbyt łatwe. A mąż mi zdał ostatnio relacje od jego kolegi co też zaszli niedawno i starali się z dwa lata "Stary, już mi jaja odpadały, bo ciągle trzeba było się ruchać, udało się wtedy na działce, nad głową X, więc X będzie wybierał imię" faceci.... xd
kto to był ten X? :D

Obsługa hotelu to się spuszczała na pewno ale nie do basenu 🤣🤣
Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣

Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣
Taaak, też wiele znam takich historii - animatorzy to jedno wielkie sex party 😂

reklama
Do góry