reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Nasz znajomy po pół roku znajomości z dziewczyną zaczął się z nią starać o dziecko. Młodzi ludzie, przed 30 ale ona chciała już, ponieważ podobno ma PCOS i możliwe, że nigdy nie będzie mieć dzieci. Warto dodać, że to są - delikatnie mówiąc - niezbyt rozgarnięci ludzie.
Zaszła w tym samym miesiącu co ja, tylko u nich realnie to był może 2 cs.
On w przeszłości stracił prawko za alkohol, do teraz zresztą często pije. Są razem ledwo z 10 miesięcy, może mniej. Ona nic o ciąży nie wie, dała sobie wmówić że z betą 200 była widoczna już ciąża na USG i to ja wyprowadzałam ich z błędu.
Unikam z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Nie dam rady po prostu.

Niedługo zaczną pytać czy po seksie oralnym można być w cionszy
Wg jej teori tldo ciąży wystarczy kontakt ze sperma.
Wiec przesłanka spełniona
oral GIF

Jak byliśmy na wakacjach w zeszłym roku to poznaliśmy trochę polakow, francuzow i niemcow. Poszliśmy nawet z nimi i z animatorami z hotelu na imprezę poza hotel. Była tam taka laska, Polka która tam dosłownie wszystko wiedziała o tych ludziach, kto z kim gdzie i jak zreszta sama tez nie była święta 🤣 Stwierdziliśmy zgodnie ze starym, że Ci animatorzy hotelowi to mają kurr wa bogate życie seksualne 🤣
Zabawiając tych wszystkich polskich wieśniaków jakoś odreagować muszą... tym bardziej, że są tam po kilka miesięcy ;)

To co sex wtopy temat na dziś? 🤣
ja mam tylko jedną- kiedyś mnie i męża (wtedy jeszcze chłopaka) nakryła na bzykaniu teściowa, weszła do pokoju, zrobiła oczy i wyszła. Aleeee było mi potem wstyd 🙈
Aaaa jeszcze, dziadek męża (chłopaka wtedy) wszedł do (swojego w dodatku) pokoju jak robiłam mu loda.. Hardkor był bo to było już pod koniec więc nic nie mogłam wypluć na ręcę 🤣 No ale weszła konkretna porcja białka 🤣

reklama
W podrozy poślubnej zamarzył nam się sex na plaży. Ciemno, pusto, były leżaki. No to dawaj. Jak była pozycja od tyłu, ja stałam oparta o leżak i nagle się złożył, ja wpadłam do środka leżaka a na samym końcu składania tą metalową obrzeżą dostałam w łeb. Wyjśc z niego nie mogłam bo te leżaki na plażach są ciężkie, a stary zamiast mi pomóc miał beke :D do dzisiaj się z tego śmiejemy :D

Do góry