reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Przepraszam za mały offtopik: do dziewczyn, które się orientują odnośnie luxmedu: dostałam skierowanie od endokrynologa na progesteron, dzisiaj już to badanie zrobiłam z tego skierowania, czy jeżeli jest napisane, że usługa jest nielimitowana, to mogę z niej korzystać do woli do tego 25 października 2023? 😱

Załączniki

• IMG_6839.png
    IMG_6839.png
    71,5 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_6838.png
    IMG_6838.png
    38,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Przepraszam za mały offtopik: do dziewczyn, które się orientują odnośnie luxmedu: dostałam skierowanie od endokrynologa na prolaktynę, dzisiaj już to badanie zrobiłam z tego skierowania, czy jeżeli jest napisane, że usługa jest nielimitowana, to mogę z niej korzystać do woli do tego 25 października 2023? 😱
Możesz robić dowolna liczbę, ale na każde kolejne badanie potrzebujez skierowania oddzielnie.

Kurcze, ja miałam chyba 270 za talerzyk, taki bogatszy i myslalm ze to dużo... Plus ponad połowa gości noclegi, za które płaciliśmy. Ok 90 gości bylo
To tu raczej mówię o takich średnich, nie wygórowanych, bo widziałam tez oferty 400+ i to grubo 😂 a to tylko talerzyk, a gdzie reszta? Przecież wszystko poszło do góry, alkohol, usługi, ubrania, obrączki…

To tu raczej mówię o takich średnich, nie wygórowanych, bo widziałam tez oferty 400+ i to grubo 😂 a to tylko talerzyk, a gdzie reszta? Przecież wszystko poszło do góry, alkohol, usługi, ubrania, obrączki…
Co to się porobiło????? Jak rozdadzą jeszcze trochę kasy, to zaraz znowu ceny pójdą w górę. Masakra

Co to się porobiło????? Jak rozdadzą jeszcze trochę kasy, to zaraz znowu ceny pójdą w górę. Masakra
Najgorsze jest to, że ja serio rozumiem, że właścicielom sali nie opłaca się robić wesela za mniej, tak samo jak rozumiem dlaczego wszystko idzie do góry. Tylko zastanawiam się gdzie tu jest limit tego wszystkiego? Chcemy żyć a nie przeżyć…

Ja i tak źle wyglądam i w tej za 300 i w tej za 13000 więc po co miałam przepłacać ;) A poza tym przebrałam się w samochodzie po wyjściu z USC i do knajpy poszłam w marynarce i jeansach.
No ja miałam takie coś w głowie „kurczę, to taki jedyny dzień w życiu, ślub kościelny bla bla” marzenie z dzieciństwa o bajkowej sukni i welonie ciągnącym się za mną 😆
Kupiłam najpierw tą sukienkę z Ali, wyglądała niezle No ale to nie była ta bajkowa suknia z dziecięcych marzeń 🥲
No i wyszło jak wyszło, była księżniczka, duża, bogata, był welon 😆

reklama
Do góry