reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
wiecie co, jako, że ja na forum jestem już od 2021, zrobiłam sobie wycieczkę po straych wątkach i przeglądałam nicki, które kojarzyłam ze staraczek 2021, 2022. Każdy z nicków ma wpisy na "marcowe/lipcowe/grudniowe mamy"... eh te życie kureskie. Ale nic! Nie jestem smutna, tylko jakieś sentymenty mnie wzięły.

Teraz chyba też bym tak zrobiła 🤣 Ogólnie ja zawsze marzyłam o ksiezniczkowej sukni i taką miałam. Tylko nie przewidziałam tego, że kilkanaście godzin w niej może być ciężkie 😅 Strasznie mi się później wzynala w plecy, na zdjęciach tez niezbyt się sobie w niej podobam w niej 🤣
Żałuję, że nie miałam czegoś lżejszego na zmianę bo jednak wspomnienie ciężkiej sukni pozostało xd
Mam podobnie tyle, ze nie chciałam księżniczkowej, tylko bardziej A. Przyjaciółka kazała mi ją przymierzyć i poczułam się taka piękna ;) Ale potem było już ciężko, gorąco i mi się wrzynał stanik w ciało, więc jakbym teraz brała ślub, to jednak szukałabym czegoś lżejszego.
Tez miałam z Ali początkowo ale sprzedałam ją bo to nie było to. Ale prezentowała się niezle, sprzedałam za więcej niż kupiłam 😅
Rekin biznesu ;) Ja kupiłam kieckę w lumpku za 5 zł, a sprzedałam na Vinted za 50
Przepraszam za mały offtopik: do dziewczyn, które się orientują odnośnie luxmedu: dostałam skierowanie od endokrynologa na progesteron, dzisiaj już to badanie zrobiłam z tego skierowania, czy jeżeli jest napisane, że usługa jest nielimitowana, to mogę z niej korzystać do woli do tego 25 października 2023? 😱
Nie, za każdym razem potrzeba nowego skierowania.

Moi rodzice to w ogóle nawet nie są kościelni, ale to bardziej jest na zasadzie, że mają mnie jedną i nigdy na wesele dziecka nie pójdą 😔😔😔 teście za to to inna bajka, u nich to jest typowe patrzenie co sąsiad pomyśli 😂 ale żadne z nich nie wie ile teraz kosztuje talerzyk (a co dopiero za rok, za dwa) i mogą pojąć, że na weselu wcale nie „zarobimy” 🙃

Mojemu jak przedstawiłam cały potencjalny kosztorys wesela na 2024, to stwierdził że 12h zabawy nie jest warte ponad 100k 🤭 polecam iść tym tropem 🤣
My zrobimy ślub razem z roczkiem 🤣🤣🤣

To rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnie
video game winner GIF by Children's Miracle Network Hospitals's Miracle Network Hospitals
Najfajniejsze, że mam wszystko nagrane ;)

reklama
Do góry