Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już też nie mogę się doczekać @Cześć dziewczyny
33 dc a okresu wciąż brak chociaż wczoraj swędziały mnie sutki, a one mnie swędzą przed okresem więc liczę że to dobry omen
Ale bezsensuA u mnie dzisiaj już nawet cienia nie ma. Fajnie było się wczoraj chociaż chwile pocieszyć.
Ja w wieku 25 lat rozstałam się z facetem po długim związku i powiedziałam rodzicom, że chce być stara panna do końca zycia tylko znajdę sobie chłopa co mi dziecko zrobi ale nie będę z nim żyła rodzice kazali mi się w głowę puknąć, ale wiedzieli, że u mnie to mozliwe. Ale wyszło jak wyszło.Ja od mojej wrednej ciotki (wpadła w wieku 20 lat, po 3 spotkaniach z moim wujkiem, także wielka znawczyni w kwestii związków XD) w grudniu 2016 usłyszałam życzenia świąteczne takie, że nadaję się już tylko do zakonu (miałam wtedy 24 lata), bo na chłopa jestem już za stara (i ogólnie na małżeństwo). W kwietniu 2017 poznałam mojego męża
Kciuki aby się nad nami zlitowała i przyszła szybkoJa już też nie mogę się doczekać @
Ale… ale jak to…A u mnie dzisiaj już nawet cienia nie ma. Fajnie było się wczoraj chociaż chwile pocieszyć.
Ale… ale jak to…