reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Temat na dziś 😂

Załączniki

• FB_IMG_1684263303765.jpg
    FB_IMG_1684263303765.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 88
Ja od mojej wrednej ciotki (wpadła w wieku 20 lat, po 3 spotkaniach z moim wujkiem, także wielka znawczyni w kwestii związków XD) w grudniu 2016 usłyszałam życzenia świąteczne takie, że nadaję się już tylko do zakonu (miałam wtedy 24 lata), bo na chłopa jestem już za stara (i ogólnie na małżeństwo). W kwietniu 2017 poznałam mojego męża 🥰
Ja w wieku 25 lat rozstałam się z facetem po długim związku i powiedziałam rodzicom, że chce być stara panna do końca zycia tylko znajdę sobie chłopa co mi dziecko zrobi ale nie będę z nim żyła :D rodzice kazali mi się w głowę puknąć, ale wiedzieli, że u mnie to mozliwe. Ale wyszło jak wyszło.

A wesele miałam mieć małe dla najbliższej rodziny i najbliższych znajomych. Sama rodzina (bracia siostry z dziećmi) wyszło 50 osób ;) Znajomi drugie 50 i w sumie wesele było na 120 osób. W dniu wesela fryzjerka się spóźniła, makijażystka skleiła mi oczy, wrociłam do domu i sama się malowałam, a świadkowa moja miała wypadek samochodowy i nie miał mnie kto ubrac :D zjadłam tylko truskawke przed slubem i ajk wypiłam pół kieliszka wódki to miałam taką czopę, że wstyd :D Ale weselicho dla wszystkich było najlepsze na świecie ;)

reklama
Do góry