Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po 6 latach chyba. Z 2 lata po tym jak chciał mój pierścionek, żeby sobie zmierzyć mój rozmiar palca, z pół roku po tym, jak kupił specjalną miarę jubilerską i mi mierzył palec przez godzinę jakoś tak nie mieliśmy nigdy ciśnienia na ślub, a do wszystkiego się zbieramy mega długoPo jakim stażu związku Ci się oświadczył, że tak zareagowałaś?
Uwielbiałam Bonarke, jak jeszcze lubiłam po galerii łazićJa mam tylko Biedre, ale na szczęście jest Bonarka w Krakowie
Też sobie takie bluzki parę lat temu kupiłambz taką samą nadzieją może ich jeszcze mole nie zeżarłyWlasnie z niej wrocilam Pojechałam kupić mamie prezent i kupilam.
A przy okazji sobie spodnie i 2 bluzki kupilam krótkie w ramach motywacji żeby zacząć ćwiczyć brzuch. Chcę mieć ładny płaski jak kiedyś. Mam mocne postanowienie poprawy!
takCzy tylko ze mnie taka , że bardzo rzadko płaczę?