reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Po jakim stażu związku Ci się oświadczył, że tak zareagowałaś? ;)
po 6 latach chyba. Z 2 lata po tym jak chciał mój pierścionek, żeby sobie zmierzyć mój rozmiar palca, z pół roku po tym, jak kupił specjalną miarę jubilerską i mi mierzył palec przez godzinę 😂 jakoś tak nie mieliśmy nigdy ciśnienia na ślub, a do wszystkiego się zbieramy mega długo 😅
W dodatku to przyjaciółka męża zaproponowała wyjazd do ogrodu dendrologicznego, ona z czterimiesieczną dzidzia, grudzień, śniegu po kolana, ona prowadziła (to ponad godzina drogi). Ja się obudziłam z migreną i rzyganiem. Pojechałam w dresach, bez makijażu, ledwo żywa, dopiero po drodze leki zaczęły działać i zaczęłam żyć, niczego się nie spodziewałam 😅
Okazało się, że skitrali szampana i kieliszki w wózku dziecka pod kołderką 😂

on mnie zabrał w tym ogrodzie w zaciszne miejsce, na taki ładny mostek, jeszcze marudziłam, że ta przyjaciółka tam z wózkiem nie wjedzie, a przecież jej nie zostawimy 😂 a to był cały skrupulatny plan 😂 wrócilismy do niej, ja już z pierścionkiem, a tam już szampan polany 😂

Wlasnie z niej wrocilam 🤣🤣 Pojechałam kupić mamie prezent i kupilam.
A przy okazji sobie spodnie i 2 bluzki 🤣🤣 kupilam krótkie w ramach motywacji żeby zacząć ćwiczyć brzuch. Chcę mieć ładny płaski jak kiedyś. Mam mocne postanowienie poprawy!
Też sobie takie bluzki parę lat temu kupiłambz taką samą nadzieją 😂 może ich jeszcze mole nie zeżarły 😂

reklama
Mój mi się oświadczył w Wigilię. Miała do nas przyjechać znajoma rodziców (samotna, starsza osoba, żeby nie spędzała świat sama), więc mi nie podpadło. Po kolacji wigilijnej moja mama odebrała telefon i mówiła coś w stylu „tak, już otwieram” 🙄
Jak zobaczyłam M w garniturze, to wiedziałam, co się święci 😝
Poszliśmy do pokoju, on klęknął, zapytał, czy będę jego żoną, a ja się rozbeczałam, usiadłam na łóżko i zaczęłam beczeć 🫣😂
Szlochałam tak przez 5 min, a on dalej klęczał 😬😬 oczywiście przez łzy powiedziałam „tak”, a 2 godziny później dostałam okres 🫣
Za to, że moja mama mnie okłamała i zrobiła mi taką niespodziankę nie odzywałam sie so niej przez 2 tygodnie 🤣😅
Więc historia pms’owo-zaręczynowa wjechała 🫣😂

Do góry