Kotciara
Moderator
Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami to było piękne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami to było piękne
Ale nawet romantycznie było xd pojechaliśmy do Mrągowa z okazji rocznicy i oświadczył mi się przy Źródełku MiłościA ja wiedziałam, że mi się oświadczy tego dnia kiedy to zrobił. Nie wiem czemu ale przeczuwałam to. Ale to też nie był zwykły dzień, tylko kolejna rocznica związku więc może podświadomie tego chciałam No i się stało
Ja może nie rozwiedziona ale również bezdzietna i również w konkubinacie - i nic nie zapowiada aby się to w najbliższym czasie zmieniłoJa jestem bezdzietną, rozwiedzioną lambadziarą żyjąca w konkubinacie - wygrałam coś?
Drugie życieJa jestem bezdzietną, rozwiedzioną lambadziarą żyjąca w konkubinacie - wygrałam coś?
Mój w sumie miał zapowiedziane, że ma mi się oświadczyć bez innych ludzi w pobliżu, bo ja nienawidzę być w centrum uwagi - między innymi z tego powodu nie planujemy żadnego wesela nie dałabym rady pozować do zdjęć, zabawiać gości, tańczyć, onienienieMy zaręczyliśmy się bardzo szybko (po 6 m-cach znajomości). Niby oboje podjęliśmy decyzję, że chcemy być już razem zawsze, i nie powinnam być zaskoczona ale jak w środku miasta w parku mąż nagle kleknął przede mną i zapytał czy zostanę jego żoną, to policzki mi płonęły z emocji, może trochę wstydu, bo ludzie się gapili i uśmiechali więc szybko odpowiedziałam: "tak, tak tylko proszę wstań już z kolan"
Piona! Mam identiko!Mój w sumie miał zapowiedziane, że ma mi się oświadczyć bez innych ludzi w pobliżu, bo ja nienawidzę być w centrum uwagi - między innymi z tego powodu nie planujemy żadnego wesela nie dałabym rady pozować do zdjęć, zabawiać gości, tańczyć, onienienie
Dla mnie też słodki.Też tak macie, że jak szamacie ananasa to po dwóch małych kawałkach czujecie się skrajnie przecukrzone? Czy moja dieta weszła za mocno? Po 1/3 ananasa czuję się jakbym zjadła 1kg cukru.