reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Też sobie takie bluzki parę lat temu kupiłambz taką samą nadzieją 😂 może ich jeszcze mole nie zeżarły 😂
Ja nie mam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.
Tylko mi zawsze motywacji brak 🤣🤦‍♀️

Ja nie pamiętam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.
Tylko mi zawsze motywacji brak 🤣🤦‍♀️
mi jest smutno, że tak kocham żreć. Ćwiczę od lutego i gdybym mniej jadła to bym pewnie już wazyła z 8 kg mniej. A tak to tylko mi się ciało ujędrniło xD

Mój mi się oświadczył w Tajlandii na naszym wyjeździe.
Ogólnie bylismy kilka dni na Phi Phi. Ostatniego dnie pojechaliśmy na wycieczkę łodzią i snorkling. Wróciłam wykończona. A on do mnie, że choćmy na plażę. Była taka ładna, w małej zatoczce, przejście przez las. Wiec trochę kawałek drogi, a ja chciałam iść spać.
Uparł się i mnie przekonał;) poszliśmy na tą plażę i przy zachodzie słońcana plaży wyciągnął piercionek i zapytał czy zostanę jego żona 🥰 Powiedziała tak, a potem się rozryczałam;)

Mój wywiózł mnie po ciemku na totalny wypizdów i tam mi się oświadczył 🤣 moje pierwsze słowa:
„No chyba sobie jaja robisz?” chociaż byłam pewna że w najbliższym czasie się oświadczy 😂
Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami 😍 to było piękne

Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami 😍 to było piękne
To rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnie
video game winner GIF by Children's Miracle Network Hospitals

reklama
Do góry