aurii_orelii
Fanka BB :)
Niee.. ja teżCzy tylko ze mnie taka , że bardzo rzadko płaczę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee.. ja teżCzy tylko ze mnie taka , że bardzo rzadko płaczę?
Ja nie mam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.Też sobie takie bluzki parę lat temu kupiłambz taką samą nadzieją może ich jeszcze mole nie zeżarły
mi jest smutno, że tak kocham żreć. Ćwiczę od lutego i gdybym mniej jadła to bym pewnie już wazyła z 8 kg mniej. A tak to tylko mi się ciało ujędrniło xDJa nie pamiętam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.
Tylko mi zawsze motywacji brak
Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami to było piękneMój wywiózł mnie po ciemku na totalny wypizdów i tam mi się oświadczył moje pierwsze słowa:
„No chyba sobie jaja robisz?” chociaż byłam pewna że w najbliższym czasie się oświadczy
To rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnieMój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami to było piękne
Ale ma fantazjęMój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami to było piękne