reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Też sobie takie bluzki parę lat temu kupiłambz taką samą nadzieją 😂 może ich jeszcze mole nie zeżarły 😂
Ja nie mam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.
Tylko mi zawsze motywacji brak 🤣🤦‍♀️

Ja nie pamiętam jakiegoś bebzola strasznego. Niestety za dużo słodyczy ostatnini czasy... wiec wiem, że jak je odstawie i się wezmę za jakieś ćwiczenia to pójdzie. Już tak kiedyś zrobilam, po 2 tygodniach regularności był efekt.
Tylko mi zawsze motywacji brak 🤣🤦‍♀️
mi jest smutno, że tak kocham żreć. Ćwiczę od lutego i gdybym mniej jadła to bym pewnie już wazyła z 8 kg mniej. A tak to tylko mi się ciało ujędrniło xD

Mój mi się oświadczył w Tajlandii na naszym wyjeździe.
Ogólnie bylismy kilka dni na Phi Phi. Ostatniego dnie pojechaliśmy na wycieczkę łodzią i snorkling. Wróciłam wykończona. A on do mnie, że choćmy na plażę. Była taka ładna, w małej zatoczce, przejście przez las. Wiec trochę kawałek drogi, a ja chciałam iść spać.
Uparł się i mnie przekonał;) poszliśmy na tą plażę i przy zachodzie słońcana plaży wyciągnął piercionek i zapytał czy zostanę jego żona 🥰 Powiedziała tak, a potem się rozryczałam;)

Mój wywiózł mnie po ciemku na totalny wypizdów i tam mi się oświadczył 🤣 moje pierwsze słowa:
„No chyba sobie jaja robisz?” chociaż byłam pewna że w najbliższym czasie się oświadczy 😂
Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami 😍 to było piękne

Mój wywalił mnie z samolotu na spadochronie a z góry widziałam Wielki kilkumetrowy baner z napisem "czy zostaniesz moją żoną?" A na dole czekał z kwiatami 😍 to było piękne
To rozwaliłaś system i na razie masz wielkie WOW zaręczynowe ode mnie
video game winner GIF by Children's Miracle Network Hospitals

reklama
Do góry