Brownie1992
Moderator
Mi mówili, bez makijażu, bez paznokci i bez biżuterii. Mam całą rozpiskę to mogę Ci cyknąc zdjęcie na privcooo?? nie... dopiero założyłam. Nic mi nikt nie mówił w sumie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi mówili, bez makijażu, bez paznokci i bez biżuterii. Mam całą rozpiskę to mogę Ci cyknąc zdjęcie na privcooo?? nie... dopiero założyłam. Nic mi nikt nie mówił w sumie
A mnie dziś napier ...la głowa i jestem drugi dzien zdechła i byle jaka, ospała i pozbawieniona życia- gdyby to bylo chocby 8 dni po już niuchałabym po tym CIONSZA A jestem pewnie dziś 8 dni przedNie wiem co dziś za dzień, ale kompletnie nie mam weny do pracy, jestem ciągle głodna. Najchętniej wlecialby Netflix, kocyk i jakieś chipsiki
To moj pierwszy raz na stymulacji, także same rozumiecie będę wiedzieć na przyszłość. Dzięki!Tak jak @AScarlett napisała.
Ciąża bliźniacza jest powikłaniem inseminacji. Przy 3 pęcherzykach mój lekarz zostawia decyzję pacjentce, powyżej 3 daje dupka i zakazuje współżycia. Im więcej pęcherzyków tym większe ryzyko powikłań jak przy hiperstymulacji. Sztuka przy takiej stymulacji polega na takim dobraniu leków, by był 1-2 pęcherzyki dominujące.
Wiadomo, że przy długich staraniach chciałybyśmy 10 pęcherzyków, żeby „zwiększyć szanse”, ale niestety nie tędy droga
Nie ma co się załamywać, dobrze dobrali Ci leki, więc teraz tylko pozytywne myślenie i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie procedury
aaa powrót włośniczkowyyyy...aha, aha....noo, no...
A co to jest?
Ale jak to do szpitala bez makijażu? tak... sote? dziękuje, kochana jesteś ale nie trzeba. Miałam w swoim zyciu kilka poważniejszych operacji i wiem mniej więcej jak trzeba się przygotowaćMi mówili, bez makijażu, bez paznokci i bez biżuterii. Mam całą rozpiskę to mogę Ci cyknąc zdjęcie na priv
dziwne, powinno być więcej niż wczoraj...Hmm, dziwna ta aplikacja
W zależności od tego jak zbliżę fotkę, wynik inny
Może te testy pod apkę nie pasują, bo to w sumie nie pasekdziwne, powinno być więcej niż wczoraj...
mi ostatnio wyszły po lekach na prolaktynę...Ja nie rodziłam, rozstępy robią się ot tak także dla mnie to żadna pamiatka bo nie wiem czemu tak mam
Nie mam pojęcia. Tej apki używam od 4 miesięcy i tylko paskowe. Ale z drugiej strony zaznaczasz, że kreska testowa jest tu a druga tu, więc na tym to sie powinno opieraćMoże te testy pod apkę nie pasują, bo to w sumie nie pasek