reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny. Niedawno mężu był w domu, bo miał przerwę w pracy. Bzyknelismy się oczywiście 😂 no i po seksie wraz z jego nasieniem wypłynęła ze mnie różowa wydzielina. Myślę sobie no dobra, okres. Ale teraz już nic nie ma. Chyba, że się rozkręci. Czy któraś z was tak miała w dniu spodziewanej @?
Oczywiście, seks to najlepszy wywoływacz okresu 😄

Nie wiem co dziś za dzień, ale kompletnie nie mam weny do pracy, jestem ciągle głodna. Najchętniej wlecialby Netflix, kocyk i jakieś chipsiki🥹🥹🥹
Ja to samo.. nie mam na nic siły, ledwo na oczy patrzę bo tak mi się chcę spać, ledwo dziś funkcjonuje. W ogóle to chce żeby ten jebany okres już przyszedł.. Odliczam tylko do 16 i dzida do łóżka
Tired Tv Land GIF by TV Land Classic

Dziewczyny. Niedawno mężu był w domu, bo miał przerwę w pracy. Bzyknelismy się oczywiście 😂 no i po seksie wraz z jego nasieniem wypłynęła ze mnie różowa wydzielina. Myślę sobie no dobra, okres. Ale teraz już nic nie ma. Chyba, że się rozkręci. Czy któraś z was tak miała w dniu spodziewanej @?
Zdarzyło się seks wraz z orgazmem zrelaksował i odprężył się organizm, że @ przyszedl tego samego dnia. Ale bezpośrednio po stosunku nigdy nie miałam krwawienia.

reklama
A odnośnie rozstępów to ja mam całe cycki, wewnętrzną stronę ud, biodra i boczki. Wszystko poza boczkami zrobiło mi się jeszcze jak byłam nastolatką, a boczki w ciąży. Z tym, że one to akurat takie typowe mocne pręgi. W sumie mi jakoś rozstępy nie przeszkadzają, ale ja uwielbiam wszelkie blizny, więc może dlatego. 😅 Stosowałam przeróżne olejki, szczotki itd., i wyglądam tak samo jak przed, więc po prostu się do nich przyzwyczaiłam. Mój mąż jak kiedyś zapytałam czy widzi te rozstępy, to zapytał czym w ogóle one są. 😂

Ostatnia edycja:
Do góry