Kotciara
Moderator
Ale dziś już bez nadgodzin?bo jestem dziś w biurze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dziś już bez nadgodzin?bo jestem dziś w biurze
To wam się przyznam, że jak zmieniłam zespół z operacji na projekty, naprawdę mam czas. Większość rzeczy sobie kumuluje i robię w biurze, jak jestem te 2 dni w tygodniu. Pozostałe 3 mam luzy, robię biezace rzeczy, calle itp.dobrze ze tylko czasami
Ja to samobo jestem dziś w biurze
Wysyłam CV do CiebieTo wam się przyznam, że jak zmieniłam zespół z operacji na projekty, naprawdę mam czas. Większość rzeczy sobie kumuluje i robię w biurze, jak jestem te 2 dni w tygodniu. Pozostałe 3 mam luzy, robię biezace rzeczy, calle itp.
Tak to ja mogę żyć wczeaniej to otrafilam siedzieć po 10h ciągiem, czasami nie było czasu nawet zjeść.
kurde to wyznam Wam, ze ja chociaż lubię ostre i jem naprawdę ostre rzeczy, to nigdy nie boli mnie to drugi raz tylko w przełyk parzy ewentualnie, żaden inny otwór tego nie odczuwaZrobiłam sobie tak ostry gulasz, że aż boję się robić
Ja mam podobnie, mam teraz przestój chwilowo bo nowy projekt rozpoczyna się od lipca, a szkolenia/shadowingi jeszcze nie wystartowały. Więc czasu mam sporoTo wam się przyznam, że jak zmieniłam zespół z operacji na projekty, naprawdę mam czas. Większość rzeczy sobie kumuluje i robię w biurze, jak jestem te 2 dni w tygodniu. Pozostałe 3 mam luzy, robię biezace rzeczy, calle itp.
Tak to ja mogę żyć wczeaniej to otrafilam siedzieć po 10h ciągiem, czasami nie było czasu nawet zjeść.
Sparzona dupa to nic przyjemnegokurde to wyznam Wam, ze ja chociaż lubię ostre i jem naprawdę ostre rzeczy, to nigdy nie boli mnie to drugi raz tylko w przełyk parzy ewentualnie, żaden inny otwór tego nie odczuwa