reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

@Charlotte9 jeszcze tylko ponad 90 stron 😁

hahaha, daj spokój, tragicznie mi dziś idzie, babka która ze mną siedzi w pokoju pieroli i pieroli mi nad uchem od rana i sie skupić w ogóle nie mogę
Jack Nicholson No GIF

A jeszcze ktoś tu pisał że niby tak mało stron w weekend nagramoliłyście 🤣
Confused Steve Brule GIF by MOODMAN

reklama
Naprawdę jak usłyszę od kogoś ze znajomych, że czas na dziecko, bo 800+ to nie ręczę za siebie.
To jest jawne kupowanie sobie wyborców, a ty człowieku zapierd**** na to
Niestety, ale tak jest.
I jak mnie denerwuje fakt, że takim się udaje od razu. Nie życzę nikomu źle. Nie życzę komuś tego co mnie spotyka, bo to koszmar.
Jednak poziom wkurwienia wzrasta sam.
A potem wykład jak to oni po prostu na luzie podchodzą do wszystkiego i powinniśmy wrzucić na luzik i będzie. Mhm, zachodziliśmy i traciliśmy. A jak wreszcie doszłam do jakiejś diagnozy, to i tak stwierdzila, że to wina braku luzu i po co brać te wszystkie leki. Widocznie nie mogę teraz.

Ja też mam oddzielnie na szczęście bo jak mąż czasem ma fazę na smażenie to bym się zapachu żarcia z kanapy nie pozbyła chyba xD nawet mi się półwysep zmieścił, ale z kolei drzwi nie mam, tylko futryna 😆
Ja chciałam z aneksem, a nie oddzielnie i koniecznie chciałam wyspę. Glownie gotuję ja. Często też coś oglądamy, a ja stoję w kuchni i moge to robić jednocześnie. Wychodzę z założenia, że dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania 🙂

Z drugiej strony skoro przy „książkowym” 28-dniowym cyklu owulacja jest 14 dnia, to peak w 12dc jest całkiem normalny (skoro owulacja wypada 1-2 dni po peaku) 😁
Tak, oczywiście, ale to było bardziej w kontekście, że w zeszłym cyklu flo wyliczyło owulacje na 20 dc a nawet zastanawiałyśmy się czy nie była później, 23dc, dlatego mnie zaciekawił pik już 12dc :)

Naprawdę jak usłyszę od kogoś ze znajomych, że czas na dziecko, bo 800+ to nie ręczę za siebie.
To jest jawne kupowanie sobie wyborców, a ty człowieku zapierd**** na to
Jak to usłyszałam wczoraj w radiu to kazałam mężowi zmienić stacje bo myślałam, ze cos rozjebie. Człowiek na trasie chce sie zrelaksować a tu takie newsy.

Tak, oczywiście, ale to było bardziej w kontekście, że w zeszłym cyklu flo wyliczyło owulacje na 20 dc a nawet zastanawiałyśmy się czy nie była później, 23dc, dlatego mnie zaciekawił pik już 12dc :)
Tez mnie to zastanawia. W zeszłym cyklu nie robiłam owulakow, tylko sama temperatura - mój błąd. A w marcu peak był w 14dc

reklama
Do góry