reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

@Charlotte9 jeszcze tylko ponad 90 stron 😁

hahaha, daj spokój, tragicznie mi dziś idzie, babka która ze mną siedzi w pokoju pieroli i pieroli mi nad uchem od rana i sie skupić w ogóle nie mogę
Jack Nicholson No GIF

A jeszcze ktoś tu pisał że niby tak mało stron w weekend nagramoliłyście 🤣
Confused Steve Brule GIF by MOODMAN

reklama
Naprawdę jak usłyszę od kogoś ze znajomych, że czas na dziecko, bo 800+ to nie ręczę za siebie.
To jest jawne kupowanie sobie wyborców, a ty człowieku zapierd**** na to
Niestety, ale tak jest.
I jak mnie denerwuje fakt, że takim się udaje od razu. Nie życzę nikomu źle. Nie życzę komuś tego co mnie spotyka, bo to koszmar.
Jednak poziom wkurwienia wzrasta sam.
A potem wykład jak to oni po prostu na luzie podchodzą do wszystkiego i powinniśmy wrzucić na luzik i będzie. Mhm, zachodziliśmy i traciliśmy. A jak wreszcie doszłam do jakiejś diagnozy, to i tak stwierdzila, że to wina braku luzu i po co brać te wszystkie leki. Widocznie nie mogę teraz.

Ja też mam oddzielnie na szczęście bo jak mąż czasem ma fazę na smażenie to bym się zapachu żarcia z kanapy nie pozbyła chyba xD nawet mi się półwysep zmieścił, ale z kolei drzwi nie mam, tylko futryna 😆
Ja chciałam z aneksem, a nie oddzielnie i koniecznie chciałam wyspę. Glownie gotuję ja. Często też coś oglądamy, a ja stoję w kuchni i moge to robić jednocześnie. Wychodzę z założenia, że dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania 🙂

Z drugiej strony skoro przy „książkowym” 28-dniowym cyklu owulacja jest 14 dnia, to peak w 12dc jest całkiem normalny (skoro owulacja wypada 1-2 dni po peaku) 😁
Tak, oczywiście, ale to było bardziej w kontekście, że w zeszłym cyklu flo wyliczyło owulacje na 20 dc a nawet zastanawiałyśmy się czy nie była później, 23dc, dlatego mnie zaciekawił pik już 12dc :)

Naprawdę jak usłyszę od kogoś ze znajomych, że czas na dziecko, bo 800+ to nie ręczę za siebie.
To jest jawne kupowanie sobie wyborców, a ty człowieku zapierd**** na to
Jak to usłyszałam wczoraj w radiu to kazałam mężowi zmienić stacje bo myślałam, ze cos rozjebie. Człowiek na trasie chce sie zrelaksować a tu takie newsy.

Tak, oczywiście, ale to było bardziej w kontekście, że w zeszłym cyklu flo wyliczyło owulacje na 20 dc a nawet zastanawiałyśmy się czy nie była później, 23dc, dlatego mnie zaciekawił pik już 12dc :)
Tez mnie to zastanawia. W zeszłym cyklu nie robiłam owulakow, tylko sama temperatura - mój błąd. A w marcu peak był w 14dc

reklama
Do góry