reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Z początku nie 😅 Ale to widać na wykresie, jest taki byle jaki. W drugiej połowie cyklu już tak, odstępstwa mogły być ale max 30 min
Najlepiej początek mierzeina temperatury pokryć z monitoringiem. Zdarzało mi się, że po owu temperatura wzrosła bardzo mało, a skoczyła dopierona 3 dzień po owu. Na to ma wiele czynników wpływ.

reklama
Z początku nie 😅 Ale to widać na wykresie, jest taki byle jaki. W drugiej połowie cyklu już tak, odstępstwa mogły być ale max 30 min
To niestety nie wiem, teoretycznie po owu powinny być 3 wyższe temperatury ALE nie zawsze tak się dzieje, organizm to nie maszyna. 😄 Teraz robiąc owulaki zobaczysz czy temperatura potwierdzi owulacje, a w razie czego masz jakiś dodatkowy punkt zaczepienia tj. pik
Swoją drogą który masz dziś dc?

To niestety nie wiem, teoretycznie po owu powinny być 3 wyższe temperatury ALE nie zawsze tak się dzieje, organizm to nie maszyna. 😄 Teraz robiąc owulaki zobaczysz czy temperatura potwierdzi owulacje, a w razie czego masz jakiś dodatkowy punkt zaczepienia tj. pik
Swoją drogą który masz dziś dc?
12

Ja jestem wkur*, bo ciąża poprostu uratowałaby mi tyłek w sytuacji w której aktualnie się znajduję w robocie.
Mam po prostu dzisiaj chyba już level hard PMS, wszystko mnie irytuje.
Jedna ma na zawołanie, a druga jak za karę, latami się stara.
To wszystko jest tak niesprawiedliwe. W dupsku mam te wszystkie rady, że muszę zluzować i to od znajomych mamusiek. Żadna z nich nie była w mojej sytuacji, żadna.
Już musiałam to wyrzygać, bo szlak mnie trafia.
Jeszcze wczoraj uslyszalam od koleżanki, że o czas na drugie po 800 plus wchodzi. Kur, oddam Ci je za darmo, bierz. Ja chce tylko zostać mamą. Ja pier.

To jak macie wyspę to pewnie masz kuchnię w aneksie?
Ja mam kuchnię oddzielną, bo za dużo czasu w niej spędzam i za dużo "smrodu" generuję :D Więc nawet jak mam bałagan i goście zjawiają się niespodziewanie to zamykam drzwi i już :D
Ja też mam oddzielnie na szczęście bo jak mąż czasem ma fazę na smażenie to bym się zapachu żarcia z kanapy nie pozbyła chyba xD nawet mi się półwysep zmieścił, ale z kolei drzwi nie mam, tylko futryna 😆

Ja jestem wkur*, bo ciąża poprostu uratowałaby mi tyłek w sytuacji w której aktualnie się znajduję w robocie.
Mam po prostu dzisiaj chyba już level hard PMS, wszystko mnie irytuje.
Jedna ma na zawołanie, a druga jak za karę, latami się stara.
To wszystko jest tak niesprawiedliwe. W dupsku mam te wszystkie rady, że muszę zluzować i to od znajomych mamusiek. Żadna z nich nie była w mojej sytuacji, żadna.
Już musiałam to wyrzygać, bo szlak mnie trafia.
Jeszcze wczoraj uslyszalam od koleżanki, że o czas na drugie po 800 plus wchodzi. Kur, oddam Ci je za darmo, bierz. Ja chce tylko zostać mamą. Ja pier.
Naprawdę jak usłyszę od kogoś ze znajomych, że czas na dziecko, bo 800+ to nie ręczę za siebie.
To jest jawne kupowanie sobie wyborców, a ty człowieku zapierd**** na to

reklama
Do góry