reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Lubicie Energylandie? Boże, ja byłam raz w życiu bo tak daleko mamy. Niby ogromne kolejki były ale się zajebiscie bawilam, mogłabym jeździć i się kręcić godzinami xD Moja top atrakcja to Aztec Swing, konkretnie się darlam na tym 🤣
Uwielbiam wszelkiego rodzaju takie parki. Mój mąż niestety nie... Raz go zaciągnęłam do energylandii. I właśnie na tym aztec Swing, czy też tuz po zejściu zaliczył 🤮🤮
następnym razem to chyba tylko jeśli będziemy mieli dziecko da się namówić 😜

Lubicie Energylandie? Boże, ja byłam raz w życiu bo tak daleko mamy. Niby ogromne kolejki były ale się zajebiscie bawilam, mogłabym jeździć i się kręcić godzinami xD Moja top atrakcja to Aztec Swing, konkretnie się darlam na tym 🤣
ja już sto lat nie byłam, kiedyś jeździłam do Niemiec, w Polsce nigdy nie byłam. Z 20 lat nie byłam w takim parku rozrywki 😅

reklama
Mój ma absolutny zakaz robienia prania. Absolutny. I jak nie mogę na niego psioczyć w innych kwestiach, bo faktycznie zajmuje się domem i sprząta, tak prania nie może robić. Dla niego nie ma znaczenia czy majtki świąteczne (czerwono-zielone) pierze z moimi białymi rzeczami albo kiedyś ubłocone adidasy prał sobie z moją bielizną, bo czemu by nie. 🤡
Tak tak tak, podpisuje się , mój odwalił to samo wrzucił różne ciuchy i ułożone adidasy efekt wiadomo jaki był, także pranie ma zakazane😁 sprzątać sprząta i gotuje piecze na prawdę nie mam na co narzekać, ale pranie to nie jego bajka xd
Ubłocone adidasy😁

Do góry