reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Sprawę mam. Jest sens np. od poniedziałku zacząć profilaktycznie brać duphaston (dzisiaj Ovi)? Czy nie zaprzątać sobie tym głowy?

reklama
Sprawę mam. Jest sens np. od poniedziałku zacząć profilaktycznie brać duphaston (dzisiaj Ovi)? Czy nie zaprzątać sobie tym głowy?
A jak się po nim czujesz? No i powinnas minimum przez 8, a najlepiej 10 dni po owu go przyjmować. Ja się czułam tragicznie, do tego na koniec już miałam plamienia więc czułam, że @ juz chce przyjść a prog ją wstrzymywał.

Mój autorski. Wstyd było zapytać, bo wiedziałam co gin mi powie 😁 Ale poprzedni cykl miałam dziwny, więc tak sobie wymyśliłam.
jakbyś była nowa, to bym Ci powiedziała, że jak lekarz nie zalecił to nie brać. Ale jesteś mądra dziewczyna, odpowiednią wiedzę masz, plusy i minusy znasz. Wiem, że u nas wchodzimy już na pewien poziom desperacji i chwytania się brzytwy, więc ja Cię do brania dupka w Twojej sytuacji zniechęcać nie będę :)

reklama
jakbyś była nowa, to bym Ci powiedziała, że jak lekarz nie zalecił to nie brać. Ale jesteś mądra dziewczyna, odpowiednią wiedzę masz, plusy i minusy znasz. Wiem, że u nas wchodzimy już na pewien poziom desperacji i chwytania się brzytwy, więc ja Cię do brania dupka w Twojej sytuacji zniechęcać nie będę :)
Dzięki za zrozumienie 💚 Biorę dupka i sru. W końcu tylko ten i jeszcze jeden cykl mi zostały. W następnym już żre wszystko co mi w ręce wpadnie 😁

Do góry