Brownie1992
Moderator
TYLKO TEN CYKL CI ZOSTAŁDzięki za zrozumienie Biorę dupka i sru. W końcu tylko ten i jeszcze jeden cykl mi zostały. W następnym już żre wszystko co mi w ręce wpadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TYLKO TEN CYKL CI ZOSTAŁDzięki za zrozumienie Biorę dupka i sru. W końcu tylko ten i jeszcze jeden cykl mi zostały. W następnym już żre wszystko co mi w ręce wpadnie
AkuratTYLKO TEN CYKL CI ZOSTAŁ
Chcę do energylandii!!!Chciałam Wam zrobić zdjęcie z Energylandii, ale mój mąż zapierdalał
Przyjedz to też Cię przenocujeChcę do energylandii!!!
Ale my też chcemy iść! Po prostu dołączymy w kolejnym cykluAle ja bez Was nie chce!!!
no ale jak będziesz miała owu jutro to już jesteś lutowa. A my z @Brownie1992 będziemy robić lutowe dzieci w przyszłej owulacji. Wszystko się zgadza. Ty idziesz teraz, my dołączamy w czerwcu.Ale ja bez Was nie chce!!!
No ja miałam dużo romantycznych randek ale dam przykład dwóch z nich , obie z moim obecnym mężem.Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka