reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

W ogóle ten mój chłop ostatnio jakiś porządny się zrobił. Aż za! Nie zwracam mu zwykle uwagi jak robi coś nie po mojemu, ale ostatnio ładował zmywarkę i powiedziałam, że ma jednego pudełka nie myć w zmywarce bo się zniszczy. Stwierdził, że wymyślam, więc zostało. A ja dzisiaj rozpakowywałam tą zmywarkę...

Załączniki

• 68fe9d69-7ae1-47fb-9cd1-1c6e76e18004.jpeg
    68fe9d69-7ae1-47fb-9cd1-1c6e76e18004.jpeg
    78,3 KB · Wyświetleń: 88
reklama
W ogóle ten mój chłop ostatnio jakiś porządny się zrobił. Aż za! Nie zwracam mu zwykle uwagi jak robi coś nie po mojemu, ale ostatnio ładował zmywarkę i powiedziałam, że ma jednego pudełka nie myć w zmywarce bo się zniszczy. Stwierdził, że wymyślam, więc zostało. A ja dzisiaj rozpakowywałam tą zmywarkę...
Ja sobie też tak jedno pudełko zepsułam. Wyciągnęłam ze zmywarki tylko plastikowa kulkę 🤣

Właśnie apropo mycia okien. Polecacie jakieś myjki? Bo ja myślałam albo o tej Lidlowej albo Karcher, ale nie wiem czy warto przepłacać.

Ps. wiem, że to wcześnie 😅
Aj noł, ju noł but why not.
Mnie korciło wczoraj w rossku kupic test ale nie chce się dołować przedwcześnie 😅 poza tym cycki bolą, stary wkurwia samym istnieniem - czyli równo za tydzień, jak w zegarku przyjdzie @. Zawsze na równo tydzień przed łapie mnie wkurw 😂

reklama
Właśnie apropo mycia okien. Polecacie jakieś myjki? Bo ja myślałam albo o tej Lidlowej albo Karcher, ale nie wiem czy warto przepłacać.
Mój mówi, że do okien tylko ścierka Viledy fioletowa. Myjka Karchera się nie sprawdziła. Robi jakieś dzikie smugi.

Do góry