reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja mam w sypialni krzesło na które wszystko kładę. Aktualnie mam taką górkę z ubrań sięgającą do pasa, w sobotę to ogarnę a od nowego tygodnia znowu będzie się zbierać i tak cały czas 💩
W nastoletnjm zyciu mialam w pokoju taki kosz wiklinowy, tez sluzył do zbieractwa, to założę jeszcze raz, to moze założę, a w koszu już nie założę. Mama szczerze nienawidziła mojego kosza. Zwlaszcza jak się darłam, ze zabrała mi bluzkę do prania z działu "jeszcze założę".😂

W nastoletnjm zyciu mialam w pokoju taki kosz wiklinowy, tez sluzył do zbieractwa, to założę jeszcze raz, to moze założę, a w koszu już nie założę. Mama szczerze nienawidziła mojego kosza. Zwlaszcza jak się darłam, ze zabrała mi bluzkę do prania z działu "jeszcze założę".😂
My wszyscy chyba mieliśmy te same matki. Moja zabierała szklankę do mycia zanim zdążyłam wypić do końca 🤣

przepraszam dziewczyny za moje błedy, ale mam kuźwa takie długie pazury, że nawet na klawiaturze pisać nie mogę. Dobrze, że dzisiaj ide robić...
ps.! dajcie jakies inpiracje na pazy!
ja jestem nudna, bo maluję zawsze na jeden kolor beż ozdób (ale serdeczne innym kolorem 😅). W dodatku zawsze podobne kolory 😂 Jak wchodzę do salonu to moja babeczka już nawet nie pyta, jakie wzorniki przyniesc, od razu mi przynosi paletę z różami i fioletami 😂

Ja zawsze robię french i czasem jakieś pierdy na nim, ostatnio tez mi się spodobał kolorowy french, na lato jak znalazł

przepraszam dziewczyny za moje błedy, ale mam kuźwa takie długie pazury, że nawet na klawiaturze pisać nie mogę. Dobrze, że dzisiaj ide robić...
ps.! dajcie jakies inpiracje na pazy!
Tez dzisiaj idę! I przeglądam pintresta zamiast pracować...
Na razie mam takie typy
7e988f3331231079c982db279bee76ff.jpg Screenshot_20230511_091958_Pinterest.jpg 0227984ef9482d8a193768cc3b93fac7.jpg

ja jestem nudna, bo maluję zawsze na jeden kolor beż ozdób (ale serdeczne innym kolorem 😅). W dodatku zawsze podobne kolory 😂 Jak wchodzę do salonu to moja babeczka już nawet nie pyta, jakie wzorniki przyniesc, od razu mi przynosi paletę z różami i fioletami 😂
Moja koleżanka ma sklep z ciuchami i wrzuciła właśnie taki zestawik fioletowy. Pasowałoby do Ciebie 🤩

reklama
Do góry